Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ledigt jobb som däckskiftare i Stenungsund!

Ansök nu
Söker du ett aktivt arbete där fokus ligger på att leverera service i världsklass? Har du ett intresse för fordonsindustrin? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en däckskiftare inför kommande uppdrag hos vår kund Däckia i Stenungsund. På Däckia råder en familjär stämning, du får kontinuerligt hjälp och stöttning av erfarna kollegor i branschen. Som däckskiftare kommer du att arbeta med att skifta och montera däck på fordon. Du kommer också att plocka lagerprodukter, pumpa däck och hantera returer. I tjänsten förkommer mycket kundkontakt, vi önskar därför att du är duktig på kundservice och människobemötande. Arbetet är fysiskt och perfekt för dig som inte tycker om att rulla tummarna.

Uppdraget är på heltid under Däckias högsäsong vilket är i mitten/slutet av oktober fram tills december. Arbetstiderna är kl. 08.00-17.00 måndag-fredag.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund Däckia

Detta söker vi:

Vi söker dig som är tillgänglig för heltidsarbete i Stenungsund med start i oktober månad. Det är meriterande om du har ett intresse för fordon och trivs med ett fysiskt krävande arbete. Som person ska du vara positiv, driven, initiativtagande och trivs med arbete i ett högt tempo. Du är flexibel som person, och trivs lika bra med att jobba självständigt som i team.

Du som har hittat till denna annons har möjligheten att ta del av en arbetsplats med tight sammanhållning och hög arbetsmoral. Teamet är litet och du kommer bidrar till ett bra samarbete. Du är en person som gillar att jobba hårt och som inte ger sig.

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att montera däck, men det är inget krav. Du som söker har B-körkort och du hanterar svenska i såväl tal som skrift.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, tveka därför inte. Sök redan idag!

Sökord: Däckskiftare, Fordon, Industri, Terminal, Verkstad

Sökord: Däckskiftare, Fordon, Industri, Terminal, Verkstad
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare