Hoppa till innehåll
Stenungsundshem söker två fastighetsvärdar
Stenungsundshem behöver nu komplettera fastighetsvärdsgruppen med 2 personer. Vi söker dig som gillar att ha daglig kontakt med, och ge god service till, hyresgäster. Har du utbildning och erfarenhet inom fastighetsbranschen så kanske vi kan bli din nästa arbetsgivare!

Stenungsundshem äger och förvaltar ungefär 2 100 bostäder. Med omtanke, öppenhet och stolthet som ledord har vi skapat goda relationer till våra hyresgäster. Detta avspeglas i hög kundnöjdhet och trivsel.

Stenungsund är en expansiv kommun med närmare 28 000 invånare och en del av en stark tillväxtregion. Här är du granne med havet, samtidigt som du har bra kommunikationer till storstaden.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsvärd på Stenungsundshem utför du bl a ronderingar som är ett mycket viktigt förebyggande arbete. Du går igenom de fastigheter du sköter om både utvändigt och invändigt och åtgärdar fel som upptäcks, t ex byter lampor som gått sönder, smörjer upp kärvande lås/gångjärn, plockar upp skräp och tömmer papperskorgar mm. Du ansvarar för ett bestämt fastighetsbestånd och där hjälper du hyresgäster med avhjälpande av fel som de ringt in eller registrerat på mina sidor. Felen ser du via en app där du tar åt dig, åtgärdar och slutligen avrapporterar dem.

Du ansvarar för att vårda och utveckla goda kundrelationer samt för att allt är helt, rent och snyggt i och kring de fastigheter du ansvarar för. Du, tillsammans med kollegor arbetar i grupper och har varsitt ansvarsområde där ni kan hjälpa varandra. Ni delar på fordon och ni hjälps åt att täcka upp för varandra vid semestrar och liknande. Stenungsundshem utför trappstäd med egen personal på en del områden och om det uppstår behov p g a personalbrist eller liknande kan du även behöva hjälpa till med det arbetet.

En viktig arbetsuppgiftär att utföra mindre reparationer, felavhjälpande och förebyggande underhåll. I samband med det både beställer och avropar du material. Din närmsta chef är förvaltaren som du rapporterar till. Du deltar också i utvecklingsplanering och underhållsplanering av de fastigheter du ansvarar för.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen bör du ha relevant utbildning inom bygg- eller fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som fastighetsskötare eller fastighetsvärd/bovärd.

Som person är du serviceinriktad, har lätt för att bygga relationer och underhålla dem. Du arbetar bra med andra genom att vara lyhörd och smidig och kan anpassa dig efter situation och person. Du är trygg och stabil med god självinsikt. Du är van att ta ansvar för dina uppgifter och att arbeta strukturerat.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För rollen krävs att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, samt har körkort B.

Vilka är Stenungsundshem
Stenungsundshem är ett allmännyttigt bostadsbolag, helägt av Stenungsunds kommun. Vi som arbetar här är engagerade, ambitiösa och har service i fokus. Personalens trivsel är nyckeln till framgång – och alla som arbetar här bidrar till den.

Intresserad?
Låter detta som en spännande utmaning? Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 0303-686 00 och fråga efter förvaltningschef Andreas Bergstrand eller någon av våra förvaltare, Mats Samuelsson eller Ingvar Landén. Du söker tjänsten genom att skicka personligt brev och CV till info@stenungsundshem.se. Vi hanterar ansökningarna löpande, men senaste ansökningsdatum är den 4 juni 2023.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Liknande jobb