Hoppa till innehåll
Om arbetsplatsen
Stenungsundshem är ett allmännyttigt bostadsbolag, helägt av Stenungsunds kommun. Stenungsundshem äger och förvaltar drygt 2000 bostäder. Med omtanke, öppenhet och stolthet som ledord har vi skapat goda relationer till våra hyresgäster. Detta avspeglas i hög kundnöjdhet och trivsel. På Stenungsundshem arbetar vi brett över avdelningsgränserna och samverkar i många frågor. Vi som arbetar här är engagerade, ambitiösa och har service i fokus. Personalens trivsel är nyckeln till framgång - och alla som arbetar här bidrar till den.

Arbetsuppgifter
För att lyckas i rollen behöver du vara van att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar och känner dig trygg med att förmedla var gränser går. Arbetet innefattar hembesök ensam eller i team hos våra hyresgäster. Du hanterar även störningsärenden, olovlig andrahandsuthyrning och avhysningar. Rollen innebär även att du ordnar med gårdsaktiviteter och event tillsammans med förvaltningsavdelningen för att skapa trygga boendemiljöer. Vi ser det som en viktig egenskap för rollen att du har ett stort socialt engagemang och intresse för människor. Du kan förstå individers förutsättningar och beteenden, men också agera rationellt, behärskat och känna dig trygg med att fatta beslut och hantera konflikter. Du kommer att arbeta nära våra hyresgäster för att kunna skapa bra och förtroendefulla relationer. Arbetet kräver ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. Du ska kunna utrycka dig professionellt i tal och skrift för att kunna följa de lagar, regler och riktlinjer som gäller. Du har förmåga att samarbeta brett med både kommunen, myndigheter, hyresgäster och kollegor. I rollen ingår även att hjälpa våra hyresgäster att sätta guldkant på tillvaron genom att du administrerar och hanterar våra tillval samt hyresgäststyrt underhåll (HLU) i samverkan med vår förvaltning samt våra entreprenörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen och socialt arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat med hyresjuridik och störningsärenden. Du arbetar kanske idag som uthyrare men vill prova på något annat, en annan lämplig bakgrund kan vara t ex polis eller socionom. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Arbetet kräver god förmåga i tal och skrift på både svenska och engelska, andra språkkunskaper är meriterande. Arbete på kvällar och helger kan förekomma. Resor förekommer och körkort är ett krav. Du behöver även ha god datorvana då mycket arbete förkommer i våra fastighetssystem.

Övrigt
Stenungsundshem AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Andreas Bergstrand
Email
Telefon

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga