Hoppa till innehåll
Skandinaviska Byggelement AB logotyp

Underhållsarbetare till expanderande fabrik i Ucklum!

Arbetsuppgifter

Som underhållsarbetare i vår automatiserade produktion är du en viktig länk och nyckelperson mellan maskin och produktion. Du kommer främst att arbeta med det akuta mekaniska och tekniska underhållsarbetet på maskiner och byggnad. Du utför även förebyggande och avhjälpande underhåll på maskin och mekanisk utrustning. Dessutom tillkommer även enklare elarbeten.

Arbetet kommer även innebära;
  • Beställning av reservdelar samt förbrukningsmaterial
  • Vid behov kontakta maskintillverkarens support
  • Rapportera och administrera i vårt underhållssystem
  • Felsöka i våra system.
I rollen krävs förmågan att hantera förändringar och kunna ställa om utifrån situationens krav. Tillsammans med dina kollegor bidrar du med att arbeta i förebyggande syfte. Utöver detta är det även viktigt att du medverkar i arbetet kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I tjänsten kommer du även att arbeta i tvåskift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med ett par års erfarenhet av underhållsarbete, alternativt liknande arbetslivserfarenhet. Till denna roll ser vi att du är en driven och ambitiös person som uppskattar ett arbete med varierade arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och lösningsorienterad med förmågan att arbeta proaktivt och förutse utmaningar och problem innan de inträffar.

Du ska även ha;
  • Körkort klass B
  • Grundläggande svets- och/eller mekanikerkunskap
  • God datorkunskap
  • Goda kunskaper i svenska och engelska - tal och skrift
De som ses som meriterande är Hydraulik (grund), el för mekaniker, fallskydd, heta arbeten, sax- och bomliftsutbildning, traversutbildning/säkra lyft, D-HLR samt Truck B1.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (64 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare