Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Uppskattar du ett jobb med varierande uppgifter, självständigt arbete men samtidigt en riktig lagspelare - då är det här jobbet för dig!

Vi expanderar vår fabrik i Ucklum, strax utanför Stenungsund. Vi söker därför en ny kollega som vill ta nästa steg i sin karriär hos oss. Dina främsta arbetsuppgifter blir att planera, optimera vår tillverkning och leverans av färdiga produkter. Detta är en nyckelroll för att vår produktion och logistik ska fungera effektivt. Rollen kräver att man kan arbeta självständigt, men även besitter en god förmåga att samarbeta med övriga planerare och kollegor.

Du har som uppgift att hantera inkommande handlingar såsom ritningar och maskinfiler till produktionen. I tjänsten kommer du delta i företagets produktions- och kvalitetsmöten. Vid behov kommer du även vara behjälplig vid inventering av färdigvaurlagret.

Arbetet kommer även innebära:
  • Boka transporter
  • Intern fakturering
  • Kontakt med företagets kunder och våra projektavdelningar.
Kvalifikationer

Vi ser att du har en gymnasial utbildning med en teknisk inriktning, alternativ arbetserfarenhet som anses likvärdigt. Du har en fallenhet för att kommunicera på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Att växla mellan självständigt arbete och teamwork är inga konstigheter för dig. Du gillar att bära ansvaret och uppskattar att vara spindeln i nätet.

Du ska även ha;
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
  • Goda datorkunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska - tal och skrift.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktions-, logistik- och/eller transportplanering. Det är inget krav, men är mycket meriterande. Likaså, kunskap inom program som Dynamics, M-files, Ebos och Erpbos är också ett plus.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare