Hoppa till innehåll
Skandinaviska Byggelement AB logotyp

Arbetande teamledare sökes till vår fabrik utanför Stenungsund!

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetande teamledare kommer du tillsammans med andra teamledare leda och fördela produktionsarbetet optimalt efter kompetens och resurs. Du kommer stötta platsledning med personalrelaterade arbetsuppgifter. Som teamledare ska du skapa förutsättningar och utveckla våra medarbetare.

Arbetet kommer även innebära;
  • Leda möten i mindre grupper och säkerställa rätt kvalitet i produktionen
  • Vara ett gott omdöme för dina kollegor och förespråka regler, rutiner och policy
  • Se till att fattade beslut implementeras i driften
  • Samordnar beställning och tillverkning av diverse material.
Denna tjänst kräver förmågan att agera språkrör för arbetslaget. Som teamledare ser vi att du är en naturlig ledare som inte är rädd att visa vägen för dina kollegor. Du kommer även vara behjälplig vid inventering av råvarulager. Vid behov kommer du även bistå produktionsledningen i systematiskt arbete inom arbetsmiljö och miljö. I tjänsten kommer du även att arbeta i tvåskift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med ett par års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Arbetslivserfarenhet inom liknande arbete anses likvärdigt. Du föredrar att arbeta i grupp och det faller dig naturligt att ta den ledande rollen. I denna tjänst behöver du kunna arbeta proaktivt och med hjälp av dina kollegor optimera arbetet ute i produktionen.

Du ska även ha;
  • Körkort, Klass B
  • Kunskap inom ritningsläsning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska - tal och skrift.
Det är meriterande om du har traversutbildning/säkra lyft, Truck B1, D-HLR utbildning, grundläggande kunskap inom betong och gjutning.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (62 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare