Revisorsassistent till Bakertilly i Stenungsund

Revisorsassistent till Bakertilly i Stenungsund

Om företaget
Bakertilly Swedrev är en av Stenungsunds större affärs- och revisionsbyråer med 20 anställda, varav 6 är kvalificerade revisorer och 2 är auktoriserad redovisningskonsult. Vi har varit verksamma sedan 1993. Bakertilly Swedrev är medlem i branschorganisationen FAR. Vi har under sommaren 2016 gått med i Baker Tilly för att stärka vårt företag. Baker Tilly har 700 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg till Luleå i norr. Baker Tilly har världsomspännande resurser i nätverket Baker Tilly International.

Dina arbetsuppgifter
Brinner du för ekonomi och att samtidigt leverera högklassig service? Då kan du vara den vi söker!
I rollen som revisor kommer du att arbeta självständigt i ett team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillhandahålla hjälp och rådgivning åt kunderna avseende redovisningsproblem, revision, deklarationer och rutiner. Din dag innefattar mycket kundkontakt där du för möjlighet att vara ett stöd i deras ekonomiska utveckling
Vår affärsidé är att kunden alltid skall stå i centrum och det görs via våra nyckelord service och kvalité. För att nå bästa möjliga resultat för kunden upprättar vi en långsiktig planering och strategi som medför en bättre ekonomisk och juridisk trygghet.
Arbetsuppgifter som upprättandet av bokslut och årsredovisning kan även bli aktuella i denna roll.


Din profil
Vill du arbeta mot dina kunder som om det vore ditt eget företag?
Vi söker dig med en högskoleutbildning inom relevant område och har ett stort engagemang och kunskap inom revision. Du kommer att trivas hos oss om du har en initiativrik och social inställning.
För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad och präglas av egenskaper som driven och lyhörd. Du har en god social förmåga och du drivs av att få nöjda kunder. Arbetet kräver att du är analytiskt lagd med en god samarbetsförmåga och att du klarar av att ha många bollar i luften samtidigt.
Vi är en digital byrå och det är bra om du har lätt för att ta till dig nya system och att du hanterar både Fortnox och Visma sedan tidigare.


Om oss
Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Bakertilly är ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter för den som vill utvecklas inom yrket. Du erhåller bland annat friskvårdsbidrag, massage och sjukvårdsförsäkring. Vi är måna om våra anställda och flextid tillämpas vilket bidrar till en bra harmoni mellan privatliv och arbete.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Andrej Lovric tel 0707-858412. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 10 Februari. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.premier.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Bakertilly är ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter för den som vill utvecklas inom yrket. Du erhåller bland annat friskvårdsbidrag, massage och sjukvårdsförsäkring. Vi är måna om våra anställda och flextid tillämpas vilket bidrar till en bra harmoni mellan privatliv och arbete. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Andrej Lovric tel 0707-858412. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 10 Februari. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.