Redovisningsekonom till Bakertilly i Stenungsund

Redovisningsekonom till Bakertilly i Stenungsund

Om företaget
Bakertilly Swedrev är en av Stenungssunds större affärs- och revisionsbyråer med 20 anställda, varav 6 är kvalificerade revisorer och 2 är auktoriserad redovisningskonsult. Vi har varit verksamma sedan 1993. Bakertilly Swedrev är medlem i branschorganisationen FAR. Vi har under sommaren 2016 gått med i Baker Tilly för att stärka vårt företag. Baker Tilly har 700 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg till Luleå i norr. Baker Tilly har världsomspännande resurser i nätverket Baker Tilly International.

Dina arbetsuppgifter
Är du en självständig och driven person med känsla och passion för ekonomi? Då kan du vara Bakertillys nästa medarbetare.
I rollen som redovisningskonsult kommer löpande redovisning vara din främsta arbetsuppgift. Du arbetar självgående och genomför avstämningar, rapporteringar, bokslut och deklarationer och detta gör du med noggrannhet. Du innehar ansvar över dina kunder och säkerställer att de får hjälp med redovisningsfrågor eller andra eventuella problem.
All rapportering sker direkt till kund och du kommer att sitta i fina, nyrenoverade lokaler vid hamnen i Stenungsund. En del av din arbetstid tillbringar du ute hos dina kunder.


Din profil
Vi söker dig som har minst 2-3års arbetslivserfarenhet inom redovisningsbranschen, gärna auktoriserad redovisningskonsult. Du har troligen eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt att du innehar liknande erfarenhet som kommit genom arbete och som genererat den kunskap och erfarenhet som krävs.
För att lyckas i rollen behöver du vara engagerad och serviceinriktad och präglas av egenskaper som driven och lyhörd. Vi söker dig som har en god social förmåga och som ständigt arbetar för att leverera bra service till dina kunder. Du är analytiskt lagd och har lätt för att samarbeta med andra personer och trivs med att ha många bollar i luften samtidigt.
Vi är en digital byrå och det är bra om du har lätt för att ta till dig nya system och att du hanterar både Fortnox och Visma sedan tidigare.


Om oss
Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Bakertilly är ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter för den som vill utvecklas inom yrket. Du erhåller bland annat friskvårdsbidrag, massage och sjukvårdsförsäkring. Vi är måna om våra anställda och flextid tillämpas vilket bidrar till en bra harmoni mellan privatliv och arbete.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Andrej Lovric tel 0707-858412 . Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 31 Januari. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.premier.se
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Bakertilly är ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter för den som vill utvecklas inom yrket. Du erhåller bland annat friskvårdsbidrag, massage och sjukvårdsförsäkring. Vi är måna om våra anställda och flextid tillämpas vilket bidrar till en bra harmoni mellan privatliv och arbete. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Andrej Lovric tel 0707-858412 . Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 31 Januari. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.