Hoppa till innehåll
Ansök nu

Teamledare Marknad
Ellös, Stenungsund

Olsson Parts är ett av de ledande företagen i Sverige inom området reservdelar och utrustning för traktorer och entreprenadmaskiner, som ett steg i vår tillväxt söker vi nu en teamledare till vår marknadsavdelning.

Du kommer att få verka i en väletablerad organisation som präglas av god gemenskap, närhet till beslut och där du tillsammans med ditt team blir nyckelspelare kring hur vi ska synas och bygga vårt varumärke. Trivs du med att motivera och inspirera andra samtidigt som du får vara delaktig i det dagliga operativa arbetet på en marknadsavdelning, då är det här rätt jobb för dig!

Arbetsuppgifter 
Som teamledare kommer du att få en varierande roll. Du arbetar både på en strategisk nivå ihop med marknadschef och e-handels specialist, samt operativt leder och medverkar i det dagliga arbetet där du ansvarar för marknadsteamets leveranser inom verksamheten. Teamet består idag av 6 personer som jobbar brett inom både digitala och mer traditionella kanaler.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

 • Planera, koordinera, leda och delta i det löpande arbetet inom marknadsavdelningen
 • Aktivt coacha, utveckla och motivera medarbetarna
 • Vara delaktig i att ta fram marknadsplanen, se till att man jobbar utifrån den och att den realiseras
 • Aktivt delta och driva förbättringsarbete inom verksamheten och teamet
 • Ha ett nära samarbete med andra teamledare samt tät dialog med kollegor inom sälj och produktutveckling
 • Se till att teamet håller sig uppdaterade på trender på marknaden och förstår kunders beteenden för framtida satsningar

Vad har Christian Askland, IT- och marknadschef att säga om hur det är att jobba på Olsson Parts? 

"Olsson Parts satsar mycket på innovationer runt IT och e-handel och har länge legat i teknikens framkant inom sin bransch. Här satsar man och har länge satsat på både personal och utveckling av företaget. Företaget är fortfarande litet nog så att alla kan känna alla och samtidigt stort nog för att kunna investera i nya tekniker och affärsmöjligheter.

Vi har högt i tak och oavsett var man befinner sig i organisationen så kan man vara med och påverka beslut. Branschen i sig känns dessutom helt rätt, där vi genom att tillhandahålla reservdelar med hög tillgänglighet och snabba leveranser, kan hålla liv längre i våra kunders entreprenad- och lantbruksmaskiner och därmed kan främja lokal produktion och hållbarhet på ett positivt sätt."

Din profil
För att lyckas och trivas i rollen som teamleader tycker du att det är kul att jobba med människor och värdesätter bra gruppdynamik. Du är en strateg, men lika intresserad av att genomförandet blir optimalt. Du är strukturerad, driven, kommunikativ och trygg i din roll. Du vill leda och utveckla dina medarbetare samtidigt som du är en lagspelare med kreativ ådra.

Vidare ser vi att du har:

 • Akademisk examen eller motsvarande erfarenhet inom marknadsföring eller kommunikation
 • Flerårig erfarenhet av att arbeta på en marknadsavdelning, där du arbetat brett inom olika discipliner
 • Arbetat som projektledare / produktionsledare där du haft ansvar för planering, koordinering och genomförande
 • Kunskaper inom digital marknadsföring kopplat till e-handel 
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Olsson Parts
Olsson Parts grundades 1957. Idag är företaget branschledande i Norden och levererar reservdelar och utrustning till i huvudsak traktorer och entreprenadmaskiner. Huvudkontoret ligger i Ellös på Orust där hundratalet personer hanterar mer än 30 000 olika artiklar med hjälp av modern och väl utvecklad lagerlogistik. Vi tror på kraften i det personliga mötet och är övertygade om att de bästa relationerna odlas i det verkliga livet. En stor del av försäljningen sker dock via olssonparts.com. Förutom vår svenska e-handelssajt har vi idag e-handel även i Norge, Danmark, Finland och Tyskland samt en engelskspråkig sajt. Vi satsar framåt och växer vidare både i Sverige och internationellt.

Läs mer på www.olssonparts.com 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare