Junior Javasupport till New Wave Group!

Junior Javasupport till New Wave Group!

Är du i början av din karriär och besitter kunskaper inom Javaprogrammering? Vill du vara med på resan att bygga framtidens digitala upplevelse för New Wave Group, dess dotterbolag och kunder runt om i världen? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu dig som vill arbeta med javasupport och på sikt utvecklas inom både programmering, integrationer samt problemlösning av varierande karaktär.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för New Wave Group en person för att stärka deras Javasupport! Detta är en unik möjlighet för dig som vill komma till ett företag med en stark laganda, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. New Wave Group är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn. Exempel på varumärken är Craft, Orrefors, Kosta Boda bara för att nämna några.

I rollen kommer du att ingå i ett integrationsteam om fem personer som på sikt kommer att växa ytterligare. I teamet finner du teamchef och fyra nära kollegor som hjälper och stöttar upp i övriga organisationen kopplat till New Waves produkter och system. Du kommer primärt att hantera ärenden som kommer in i New Waves Service Desk till Integrationsteamet samt hålla kontakten och informera deras dotterbolag kring dessa ärenden.

Du kommer till exempel att:
 • Uppdatera data och information i New Waves affärssystem Enterprise.
 • Felsöka och genomföra rättningar i befintliga lösningar.
 • Arbeta med utveckling av mindre integrationer.
 • Arbeta med dokumentation kopplat till ovan arbetsuppgifter.
Du kommer att utgå från kontoret i Stenungsund, men det finns även möjlighet att arbeta på kontoret i Göteborg och remote.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial teknisk utbildning, exempelvis inom systemvetenskap eller motsvarande.
 • Har ett stort intresse för programmering och besitter kunskaper i Java.
 • Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommuniceras internt.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av en kundorienterad och/eller liknande roll.
 • Har kunskaper inom SQL.
Som person tror vi att du är serviceinriktad och har en positiv inställning som gör att du passar in i det prestigelösa klimatet. Då du kommer att ha täta dialoger med dina kollegor tror vi även att du är kommunikativ och framåt. Vidare är du både teknisk kunnig och intresserad och ska brinna för att göra ditt yttersta för att lösa problem och stötta New Waves dotterbolag med deras integrationer på bästa sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

OM KUNDFÖRETAGET:
New Wave Group är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen, sport-, gåvo- och inredningssektorn som Craft, Orrefors, Kosta Boda och Projob. New Wave Group är en entreprenörsdriven organisation med ca. 70 aktiva dotterbolag.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att Friday och vår kund tillsammans ansvarar för rekryteringsprocessen men att anställningen sker direkt till kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Placering: Ucklumsvägen 4, Stenungsund (minst tre dagar/vecka och utöver det remote för den som önskar)
 • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt!

Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?