Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Strategisk Inköpare till iTEMS, Stora Höga

Ansök nu
Har du bred erfarenhet av strategiskt inköp, eller har jobbat i en roll med motsvarande förståelse för den strategiska leveranskedjan? Vill du dessutom bli en del av ett öppet och familjärt företag som jobbar med tekniska produkter och lösningar?

I denna roll som strategisk inköpare kommer du få möjlighet att ta ansvar för helheten inom området inköp. Detta kan innebära att analysera kostnader/priser, leverantörsförhandlingar/uppföljningar och sist men inte minst bygga strategier och processer framåt. Du är ensam i rollen på inköp hos oss, vilket innebär att den naturligt också kommer ha operativa inslag och du trivs i en roll där det även förekommer löpande arbetsuppgifter och jobba verksamhetsnära.

Du hittar oss i Stora Höga och denna roll rapporterar direkt till VD.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utveckla och implementera strategier för inköp av material, varor och tjänster som möter företagets behov och krav
  • Förhandla med leverantörer om priser, avtal och leveransvillkor
  • Medverka till att utveckla företagets lönsamhet och konkurrensmöjligheter
  • Delaktig i projekt
  • Leverantörsuppföljningar
  • Löpande inköp
  • Ansvara för att övervaka och optimera vår lagerhållning
  • Identifiera och hantera risker
Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning gärna inom inköp/ekonomi och har erfarenhet av att jobba med inköp och förhandlingar. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från teknik eller industrisektorn är det ett plus. Du har i tidigare roller varit med och både utarbetat och utvecklat nya processer och strategier och tycker det är spännande att ha ett helhetsansvar för inköp. Du är flytande i engelska då största delen av våra leverantörer finns ute i Europa men även Asien och USA. Självklart har du goda system- och Excelkunskaper.

Du är en engagerad och motiverad person som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling och tror att du trivs i det ”mindre” bolaget där vi alla ställer upp för varandra och det finns en naturlig gemenskap.

Sök rollen

Vi vill fortsätta vår resa och söker därför dig som vill utvecklas med oss och som delar våra värderingar. Låter det intressant? I den här rekryteringen samarbetar iTEMS med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 33 88 26, karin.kvist@jerrie.se

Sista ansökningsdag är 2023-05-31 men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Processkontroll iTEMS AB säljer komponenter för instrumentering - allt från ett enda ställe. Om er verksamhet finns inom raffinaderier, processindustri, olja, gas, biogas, läkemedel, eller tillverkande industrier - då har vi produkter för er. Vi är specialiserade på rostfria komponenter i ledningssystem men erbjuder också ett brett utbud av olika lösningar inom fordonsgas och den idag växande vätgasmarknaden. Vi har ett nära samarbete med tunga aktörer som exempelvis: Parker, Tescom, Eaton MTL, Alleima (Sandvik) och Oasis. iTEMS omsätter cirka 50 miljoner och på vårt huvudkontor i Stora Höga är vi 12 anställda. Läs gärna mer på www.items.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare