Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du en teknisk bakgrund och vill lära dig mer om instrumentteknik? Gillar du att lära dig nya saker och lösa kluriga problem? Och tycker du att det är viktigt att ha roligt på jobbet med dina kollegor? Då kan vi ha en tjänst som passar dig.

Bilfingers affärsområde Maintenance: Vilka är vi?

Bilfinger Maintenance Sverige, är ett av fem affärsområden i Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB och där vårt affärsområde arbetar med underhåll av processanläggningar. Våra underhållsexperter ser till att våra kunders anläggningar fungerar smidigt, undviker oplanerade fabriksstopp och utför revisionsstopp som involverar tusentals arbetsordrar på ett säkert sätt och i tid.

Dina framtida kollegor: Vilka är vi?

I vår grupp hittar du många olika kompetenser – vilket är vår styrka och din möjlighet till att fördjupa sig inom olika specialområden. Vi är även en grupp som är sociala och tycker om att hitta på roliga aktiviteter utanför jobbet vilket bidrar till härliga minnen och lägger grunden för den varma och välkomnande gruppkemi vi har. Hos oss är viktigt att varje röst får höras och har någon lite svårare att ta sig utrymme – så ser vi till att skapa det.
 • WeCreateWeCareWeCan
Tror du att du skulle trivas hos oss? Då hoppas vi att du även känner igen dig när du fortsätter läsa.

Hur du kommer arbeta

Att arbeta som instrumenttekniker hos oss innebär att du får jobba med alla typer av instrumentarbeten: från reglerventiler till förebyggande underhåll eller kanske med gaskromatografer. Det är något som utmärker sig i att arbeta hos oss. I denna tjänst så kommer du vara en del av vår arbetsgrupp på Borealis Krackern.

Där utöver kommer du kunna:
 • Agera koordinator på små likväl stora stopparbeten på industrin.
 • Vara med i olika projekt på site, mycket i form av looptester, där vi testar ut systemet i slutskedet av projektet för att kontrollera rätt funktion.
Vad vi medför
 • Stora möjligheter till att fördjupa sig inom olika specialområden så som Gaskromatografer och det lokala styrsystemet.
 • Utvecklingsmöjlighet inom instrumentyrket som helhet
 • Övertid kan läggas i kompsaldo eller väljas att tas ut i lön
 • Bra sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
 • Förmånligt kollektivavtal
Vad du medför
 • Gymnasieutbildning inom teknik med inriktning mot instrument/automation
 • Kunskap i felsökning
 • Kunskap i ritningsläsning/dokumentationshantering
 • Några års erfarenhet av arbete som instrumenttekniker är meriterande
 • B-körkort
För att trivas
 • Du är nyfiken och intresserad av teknik
 • Du vill lära och tar till dig ny kunskap med engagerad
 • Du trivs att arbeta i ett team
Vilka är Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi ingår i Bilfingerkoncernen som är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge och Finland, har vi 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore.

Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, ingenjörskonst, produktion, montering, underhåll, revisioner – men även miljöteknik och digitala applikationer. På Bilfinger är vi engagerade i att skapa värde och att kontinuerligt arbeta med förbättringar tillsammans med våra kunder. Fokus på hälsa, säkerhet och miljö är en viktig del av våra leveranser och även det som gör oss konkurrenskraftiga.

Kontakt vid frågor om tjänsten:

Pierre Rekstad, Group Manager Electric & Instrumentation på 0730 402924

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Sista ansökningsdag: 17 juni 2023

Ansökan sker via vår Hemsida
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vilka är Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB

Vi ingår i Bilfingerkoncernen som är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge och Finland, har vi 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore.

Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, ingenjörskonst, produktion, montering, underhåll, revisioner – men även miljöteknik och digitala applikationer. På Bilfinger är vi engagerade i att skapa värde och att kontinuerligt arbeta med förbättringar tillsammans med våra kunder. Fokus på hälsa, säkerhet och miljö är en viktig del av våra leveranser och även det som gör oss konkurrenskraftiga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare