Konsult inom KMA och verksamhetsutveckling

Konsult inom KMA och verksamhetsutveckling

Vill du jobba i en dynamisk och idérik miljö där teamwork och utveckling står i fokus? Vill du ha friheten att styra din arbetstid och ditt arbete? Vi är ett litet gäng lösningsorienterade kollegor som vill växa. Vi söker just nu två skickliga verksamhetskonsulter som vill vara med oss på resan mot att ta vår verksamhet till nästa nivå. Vill du vara med?

Vi på BackOffice Scandinavia tror att frihet under ansvar och bra förmåner motiverar och skapar trygga, långsiktiga anställningar. Hos oss får du möjlighet att styra över din tid och dina kunduppdrag.

Vi jobbar som verksamhetskonsulter inom kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Vi är samarbetspartner åt företag inom olika branscher med verksamhetsutveckling och ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Våra uppdrag går ofta ut på att hjälpa företag att bygga upp och upprätthålla ett certifierat ledningssystem mot exempelvis ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO3834 samt SS-EN1090.

Vi vägleder våra kunder inom många olika arbetsområden som har koppling till verksamhetsutveckling och ledningsfrågor. Det ger oss förmånen att utveckla nära kundrelationer, möta många olika människor och verksamheter samt utvecklas som människor och företag.

Vi söker dig som är riktigt vass inom verksamhetsutveckling med inriktning på arbetsmiljö/säkerhet och kvalitetsstyrning. Är du den vi söker?

Bakgrund och egenskaper som efterfrågas:
  • Kunskap och erfarenhet av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete på ISO-certifierade företag
  • Behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Mycket god datorvana, kunskap inom Office-paketet och dokumenthantering
  • Körkort behörighet B
Meriterande:

  • Erfarenhet av projektledning eller KMA-samordning inom Bygg- och anläggningsprojekt
  • Erfarenhet av B2B försäljning
Vi behöver dig!
Redan nu finns ett heltidsuppdrag inom bygg- och anläggningsarbete som innebär att du skulle arbeta som KMA-samordnare tillsammans med kollegor från BackOffice på ett större byggföretag. Vi har även flertalet kunder som behöver stöttning inom ledningssystem och certifiering under 2023.
Nyfiken? Hör av dig redan idag!

Lön: Fast månadslön
Start: 1 mars 2023 eller enligt överenskommelse

Vi värdesätter olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi ser fram emot ditt CV och ditt personliga brev. Och allra mest ser vi fram emot att träffa dig. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Tveka inte att höra av dig till Jonas om du har några frågor eller funderingar. Varmt välkommen till oss på BackOffice Scandinavia!
Mer info
Kontaktperson Jonas Garnemark
Telefon 0730935502
Email Mejla Jonas Garnemark
Område Stenungsund
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://backofficescandinavia.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretaget som bygger på glädjen att få hjälpa andra företag att utvecklas.

BackOffice Scandinavia AB grundades 1996 av Owe Andersson, som har drivit egna företag i över 35 år varav de sista 20 åren mer fokuserat inom fastighetsförvaltning, IT-stöd och konsultbolag med inriktningen att hjälpa till att utveckla företag och organisationer.

Utgångspunkten har alltid varit ordning och reda genom enkelhet. Röda tråden är, och har alltid varit, ett bra och enkelt ledningssystem i alla företag och organisationer. Genom att ha enkla rutiner kopplat till förståeliga mål för hela verksamheten och dess medarbetare, minimeras också slöseri och onödigt arbete.

BackOffice drivs sedan 2016 i andra generationen av Jonas Garnemark, med ambitionen att fortsätta utveckla företaget och dess kunder för att vara redo inför framtidens utmaningar.

Hos nära nog alla våra kunder har det första uppdraget övergått till en lång relation där vi under många år stöttat företaget i dess utveckling. Vi är en stadig leverantör men framförallt en långsiktig samarbetspartner som alltid står redo att stötta kunderna i rätt riktning.

Förutom våra ordinarie tjänster stöttar vi också med managementuppdrag i form av att vara aktiva medlemmar i ledningsgrupper, styrelser samt bollplank till ledare och ägare.

Vi brinner för företagsutveckling och vår stora ambition är att våra kunder ska nå sina långsiktiga mål och visioner.