Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektledare inom rör och tank till industriledande Bilfinger

Ansök nu

Bli en del av ett bolag i framkant av effektivitet och hållbarhet inom industri- och ingenjörstjänster! Bilfinger vill nu utöka projektgruppen i Stenungsund och söker nu dig som vill ansvara för hela projektkedjan i komplexa projekt över hela Sverige. Du blir en viktig del av bolaget och kommer driva utveckling av processer, arbetssätt samt bli del av en utvecklingsresa i omställningen mot morgondagens krav på miljö, säkerhet och kvalité.Om tjänsten

I rollen som projektledare på rör/tank rapporterar du till projektchefen för respektive område. Ditt team ansvarar för att projekt genomförs på ett säkert och kvalitetsriktigt sätt inom satt tidsram och till budgeterad kostnad.

Projekten du driver kommer ske in-house på kontoret med bland annat rena verkstadsprojekt, samt ute på site hos kund. Således innefattar tjänsten resor, men du utgår från Stenungsundskontoret. Projektgrupperna kommer variera i storlek beroende på vidden av projekten. I mindre och större projekt kan du komma att agera både som handledare och undersökare där du har tät kontakt med beställare, underentreprenörer och andra intressenter.

Du kommer ha möjligheten att jobba mot både kontraktskunder och rena projektkunder i varierande storlek.Arbetsuppgifter
 • Leda och motivera arbetsgruppen
 • Genomföra kalkyler, följa upp prognoser både vad gäller HSE (Health, Safety and Environment), kvalité, ekonomi och tid
 • Ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering gentemot projektchef
 • Ansvar över kvalitén på den levererade tjänsten och överenskomna krav med kunden


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du i första hand har flerårig erfarenhet inom industri eller verkstad i kombination med en ledande befattning (tex arbetsledare eller platschef) och ser denna roll som ett nästa steg i karriären.

Du har även:

 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Eftergymnasial utbildning inom mekanik, maskinteknik eller motsvarande
 • Erfarenhet från entreprenadbranschen
 • Arbetslivserfarenhet inom rör och/eller tank-konstruktion
 • Svetserfarenhet
 • BAS-U och BAS-P

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Samarbetsinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Bilfingers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi arbetar med våra tester här.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare