Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Bli en del av Perstorp - Processingenjör sökes till Stenungsund!

Ansök nu

Nu finns en möjlighet för dig som brinner för hållbarhetsarbete inom processindustrin. Hos Perstorp erbjuds du en plats i ett vänskapligt team som tillsammans arbetar för att uppfylla främsta hållbarhet genom djupgående riskanalyser. Vi söker dig som har ett noggrant tillvägagångssätt och som inte räds av att ta egna initiativ i ditt arbete. Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!Arbetsuppgifter
  • Arbeta kontinuerligt med riskanalys av anläggningen för att säkra hållbarhetsarbetet
  • Delta och genomföra investeringsprojekt för att säkerställa korrekt säkerhet, hållbarhet och produktion
  • Ansvara för felsökning och optimering av produktionsanläggningar
  • Assistera under installation, drift och uppstart av olika projekt


Kvalifikationer
  • Har som minst en högskoleexamen inom kemiteknik, processkemi eller motsvarande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk
  • Har god datavana och lätt att lära sig nya system

Under rekryteringen kommer vi också lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi tror att du som söker är självgående, kan ta stort ansvar för ditt egna arbete samtidigt som du har lätt för att samarbete med dina kollegor. Vidare tror vi att du kommer trivas i rollen om du är analytisk och noggrann.

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från processindustrin, till exempel från sommarjobb eller extrajobb vid sidan av studier
  • Kunskap kring Lean, Six Sigma.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare