Junior projektledare till bolag i tillväxt!

Junior projektledare till bolag i tillväxt!

Brinner du för att arbeta i en roll som präglas av administration, kundkontakt och service? Vill du vara med på en långsiktig resa tillsammans med ett härligt team och ett växande bolag? Just nu söker Workers Hotel en junior projektledare där personligheten betyder allt. Tillsammans ska ni driva bolaget framåt. Till en början kommer du att erbjudas en gedigen introduktion för att på sikt utvecklas och självständigt arbeta i rollen. Kontoret är beläget i Stora höga, norr om Göteborg, och har bra förbindelser med både tåg och buss till och från arbetet. Workers Hotel är en rökfri arbetsplats som värnar om medarbetarnas välmående och hälsa. Tveka inte att ta chansen, ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en junior projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos Workers Hotel.

För två år sedan utvecklade bolaget ett koncept där de hyr ut möblerade rum och bäddar till gästarbetare runt om i hela landet. I takt med att både konceptet och bolaget har vuxit söker nu Workers hotel en junior projektledare som långsiktigt ska växa och utvecklas tillsammans med hela teamet. Rollen omfattar alltifrån kundkontakt till administration och därför behöver du vara bekväm med att arbeta i en miljö där vissa dagar är mer intensiva än andra och hantera många bollar i luften samtidigt. Rollen kräver dessutom att du är en flexibel person som ständigt strävar efter att tillgodose kundernas behov. Företaget ser även att goda resultat och prestationer kommer bidra positivt till individuell utveckling och framgång. Din vilja kommer vägleda dig i din utveckling. Workers hotel värderar att ´´ambition ska premieras´´ och visar du därför på lönsamma beteenden samt en vilja att utveckla dig och dina samarbeten, är du inte långt ifrån att premieras - gör du det lilla extra ska du få det lilla extra tillbaks.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
 • En utvecklande projektledarroll
 • Ett team bestående utav glädje och samarbete
 • Möjligheten att omvandla din ambition till en karriär
Arbetsuppgifter
I rollen som junior projektledare kommer du att stötta dina kollegor i processer. När du blivit varm i kläderna kommer du även att ha daglig kontakt med externa kunder där du hanterar och driver processer från start till mål.

Du kommer exempelvis att arbeta med
 • Kundkontakt över telefon och mail
 • Hantering av nya- och befintliga kunder
 • Ta fram prisförslag
 • Stötta kollegor i teamet
 • Hantera in- och utcheckningar
 • Avtalsskrivningar
 • Löpande frågor rörande pågående bokningar

Vi söker dig som:

 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Innehar B-körkort
 • Har grundläggande kunskaper i officeprogrammen
 • Har obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
Dina personliga egenskaper är viktigt för hur väl du kommer att trivas i rollen. Vi söker därför dig som gillar att ta ansvar och arbeta med många bollar i luften samtidigt. Du ska ha en drivkraft i dig där du slutför det du påbörjar och är mån om att bidra till helheten. Det är dessutom superviktigt att du gillar att samarbeta då teamet är ett lag och tillsammans når resultat. Det är därför viktigt att du är en positiv person som sprider härlig energi till dina kollegor. För att bidra på bästa sätt ska du vara serviceinriktad och driven.

START: Omgående med viss flexibilitet
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stenungsund, Stora Höga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.workershotel.se/
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://www.workershotel.se/