Industrielektriker - Stenungsund

Industrielektriker - Stenungsund

Industrielektriker

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du samarbetsorienterad och tycker om att arbeta med olika arbetsuppgifter i omväxlande miljöer på ett strukturerat sätt? Då kan det vara dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar Industrielekteriker till Stenungsunds Kraftverk.

Din roll som Industrielektriker
I denna roll kommer du att arbeta med drift och förvaltning av kraftverk, gasturbiner, vattenverk och hamn. I arbetet ingår underhåll, felsökning, kontrollanläggningsmontage, provning, ny montage och revision. Ombyggnader och omkonstruktioner gör vi till stor del i egen regi. Vi har flera olika spänningsnivåer inom lågspänning, och högspänning, då vi arbetar i ställverk med spänningsnivåer mellan 130kV- 400V. Arbete med likström, jordfel och signaler förekommer också. Allt inom el på anläggningen ingår i tjänsten, till exempel brandlarm, telesystem, fiber, etc.

Tillsammans med dina arbetskamrater arbetar du också med förbättringar för ökad driftsäkerhet och problemlösning vid driftstörningar. Vi erbjuder stort utrymme för att ta egna initiativ och möjlighet till delaktighet i större projekt på anläggningen. I tjänsten ingår även att agera arbetsledare för entreprenörer.

Tjänsten är en dagtidstjänst och utryckning/beredskap kan förekomma vid behov. Arbete på annan ort förekommer.

Dina kvalifikationer som Industrielektriker
Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå inom el eller motsvarande kompetens. Erfarenhet av arbete som Industrielektriker är ett krav. Vi ser gärna att du har utbildningar för ESA men det är inte ett krav. B-körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad och har lätt att anpassa dig efter olika situationer.

Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig och du samarbetar väl med både kollegor och kunder. Som tekniker tar du stort ansvar när det gäller kvalité och resultat. Då tjänsten innebär mycket kontakt med andra yrkesgrupper ställer vi krav på god samarbetsförmåga och kommunikation. Vidare kräver arbetet att du är noggrann, gillar ordning och reda och är van att arbeta med förbättringar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Stig Karlsson (072-242 54 82)

För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvariga rekryterare Evelyn Fjellsdotter (073-088 20 37).

Fackliga representanter: Alma Svensson, Unionen, Kaisa Lithander, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når dem via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Stenungsund

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och köns uttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 29 maj 2022!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (2 dagar kvar)