Fordonstekniker till vår nya anläggning på Stora Höga

Fordonstekniker till vår nya anläggning på Stora Höga

Tillsammans är vi ett starkt team, både lokalt i Stenungsund och gemensamt på Toveks Bil. Vi satsar stort i Stenungsund och nu står vår toppmoderna fullserviceanläggning med allmänverkstad och skadeverkstad, utrustad med den senaste tekniken klar på Stora Höga. I sommar har vi flyttat in i ca 4800 kvm nya lokaler och letar nu efter dig som vill vara med oss där.

"Min roll som diagnostekniker har utvecklats mycket under min anställning på Toveks Bil. Från större reparationer till att felsöka i elsystem och elbilarna med all ny teknik som kommer med dem. Jag har bra kollegor och upplever att jag får goda möjligheter att utvecklas i min roll." Så säger vår kollega Sturla som idag jobbar som Diagnostekniker på vår verkstad på Stora Höga. Vill du bli Sturlas kollega och en i vårt team? Läs gärna vidare så berättar vi mer.

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Cupra, Volkswagen Transportbilar samt Scania.

Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke - Toveks Bil.

Tillsammans med dina kollegor på allmänverkstaden så kommer du att utföra arbeten på våra kunders bilar. Det är vanligt förekommande arbetsuppgifter så som service, bromsbyten, felsökningar samt utföra olika uppdateringar och tekniska arbeten. Hos oss får du regelbunden vidareutbildning för att utvecklas i din yrkesroll som tekniker. I vår verkstad rullar några av marknadens ledande varumärken; Volkswagen, Skoda, Seat, VW Transportbilar och det är de märkena vi fokuserar på och utbildar dig i.

Vår medarbetare Sturla beskriver sitt arbete: "Jag gillar alla olika utmaningar man får varje dag i det här yrket."

Vi drivs av förbättring och utveckling av vår verksamhet och tillsammans i teamet gör vi vårt bästa för att vara våra kunders naturliga val. Denna resa vill vi nu ha med dig på, nedan ser du vad vi söker.

Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker. Vi ser gärna att du som person är ansvarstagande och mån om att bara det bästa lämnar din verkstad. Vi tror också att du är tekniskt intresserad och gillar att hålla dig uppdaterad med nya bilmodeller och fordonsteknik. Vi ser gärna att du har datorvana då datorer är ett av de viktigaste verktyg som används för diagnoser/ felsökningar idag.

Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Stenungsund

Omfattning: heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Arlo Lacabanne
Telefon 033-236502
Område Stenungsund
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag med ett motto - Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.