Thomas Betong söker Transportplanerare med känsla för detaljer

Thomas Betong söker Transportplanerare med känsla för detaljer

Vill du vara en del av Team Thomas?

Ett jobb där din prestation har ett stort värde, där du tillsammans med ditt team jobbar mot gemensamma mål. Låter det som något för dig? Bli en del av Team Thomas, ett expansivt familjeföretag där vi värnar om varandras arbetsmiljö.

Visionen med vår Transportplaneringsfunktion är att ge våra kunder branschens bästa service med enkel och samordnad kontaktyta för merparten av kundens ärenden.

Om tjänsten

Som Transportplanerare på Thomas Betong med utgångspunkt i Stenungsund eller Hallinden arbetar du med process- och transportplanering, kundservice och ordermottagning inom Bohuslän. I ditt arbete kommer du därmed ha daglig telefonkontakt såväl med chaufförer som våra samarbetspartners och kunder. Du kommer också ha ett nära samarbete med fabriker, sälj- och transportorganisationer inom Thomas Betong.

På Thomas Betong har vi ambitionen att vara bäst i branschen och är måna om att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kvalitét. I rollen som Transportplanerare hanterar du ordrar med stort fokus på service och med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du planerar arbetet mot tydligt uppsatta mål, och eftersom du är direkt involverad i processerna finns också goda möjligheter att påverka och förbättra dessa. Du ingår i ett team av kollegor som arbetar med Transportplanering men beroende av vilket tjänsteställe som passar dig bäst varierar antalet och närheten till kollegor på just din arbetsplats.

Arbetsplats: Stenungsund eller Hallinden

Arbetstider: Efter överenskommelse

Låter detta som något för dig? Då hoppas vi att få läsa din ansökan. Är du inte övertygad ännu? Fortsätt läs.

Om dig

Vi hoppas att du är en person som trivs att arbeta med god service och kundkontakt eftersom en stor del av rollen innebär just detta. Då du kommer att arbeta i ett mindre team ser vi gärna att du med glädje stöttar och hjälper dina kollegor när det behövs - det är så vi når våra mål, tillsammans. Du är en strukturerad kommunikatör som ser möjligheter framför problem. Vi söker också dig som har en känsla för detaljer då det ofta är mycket information som behöver hanteras. Vidare hoppas vi att du är en person som har förmågan att växla mellan dagar som går på rutin i ett lugnare tempo, till andra dagar som kräver ett högre tempo. Detta eftersom arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.

Din bakgrund är inte det viktigaste för oss. Tjänsten som transportplanerare och de arbetsuppgifter som du får hantera är något du får upplärning och stöd i. Vi söker därför en person med rätt inställning snarare än någon med lång erfarenhet. Det ska dock sägas, att har du erfarenhet av transportplanering eller arbete inom byggbranschen är det såklart meriterande.

En av våra Transportplanerare berättar om tjänsten

"I min tjänst planerar jag processen från början - från kundens behov till tillverkning på fabrik och vilka fordon som ska genomföra transporten. Vi bokar allting och ser till att saker ska passa så bra ihop som möjligt. Lite som Tetris skulle man kunna säga."

"För mig är det här jobbet stimulerande då det är ett varierande tempo och man ständigt har många bollar i luften. Eftersom arbetet vi gör har en direkt påverkan på andra i ledet är det också en bra belöning när man ser att allt gått bra."

Om oss

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara specialisterna på betong.

Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans! Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, USA, Tyskland och Polen.

Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://thomasbetong.se/
Sista ansökningsdag 2 aug 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda ca 350, omsättning 1,6 miljarder sek (2017). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se