Labbingenjör till spännande bolag i Stenungsund

Labbingenjör till spännande bolag i Stenungsund

Dina arbetsuppgifter

Som labbingenjör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Arbeta med metodutveckling på fabriken i Stenungsund.
  • Testa, analysera och rapportera testresultat till närmsta chef.
  • Utbilda operatörerna i olika tester och hantering av testresultat.
  • Uppföljningsarbete kring tester för att se till att eventuella korrigeringar utförs.
Tjänsten passar dig som har en god analytisk förmåga och gillar att arbeta med problemlösning. Tjänsten är ett konsultuppdrag och beräknas pågå under 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom kemi eller kandidatexamen inom analytisk kemi och har ett stort intresse för processindustrin. Som person har du en god analytisk förmåga och är strukturerad i ditt arbete. Då arbetet till stor del görs på egen hand ser vi att du som söker har en god förmåga att arbeta självständigt och har en problemlösande inställning. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett attraktivt företag som arbetar inom processindustrin. De söker nu en noggrann och driven labbingenjör till deras verksamhet i Stenungsund. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå under sex månader med goda chanser till förlängning. Är du analytisk och gillar problemlösning kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!