Automationsingenjör till Worley!

Automationsingenjör till Worley!

Har du ett stort intresse för Automation och processindustrin? Worley söker nu dig som vill ta nästa steg i din yrkesmässiga utveckling! Är det dig vi letar efter?

Information om uppdraget:

Worley är en ledande global leverantör av projekt inom Energy, Chemicals & Resources och är nästan 48.000 människor i cirka 50 länder över hela världen. Projekten täcker hela livscykeln, från att skapa nytt till att upprätthålla och förbättra verksamheten för deras kunder. På Worleys kontor i Stenungsund/Kungälv och Stockvik är dom sammanlagt ca 200 personer.

Hos Worley erbjuds du utmanande arbetsuppgifter som resulterar i en positiv kultur och arbetsmiljö. Worley ger sina anställda konkurrenskraftig kompensation och en rolig, personlig, samarbetande och säker arbetsmiljö. Här värdesätts lika möjligheter till anställning och är engagerade i att främja rättvisa, jämlikhet och mångfald.

Just nu är Worley i behov av att förstärka sin personalstyrka med en Automationsingenjör till deras kontor i Kungälv och Stenungsund. Som Automationsingenjör utför du design- och ingenjörsarbete inom den petrokemiska industrin. Du har en viktigt roll i våra projekt och har ett nära samarbete med andra ingenjörsdiscipliner inom projekten. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på vilken fas projekten är i.

Du kommer bland annat att:
 • Skriva och/eller granska tekniska specifikationer för styrsystem
 • Göra kostnadsberäkningar
 • Utföra programmering och bildbyggnation
 • Vara delaktig vid looptest och commissioning
 • Vara ansvarig kontaktperson mot kund för disciplinen i olika projekt
Detta inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Worley. För rätt person finns goda möjligheter till intern anställning efter konsultperioden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider, med möjlighet till flex och arbete på distans. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:
 • Eftergymnasial utbildning inom automation, elektronik och/eller styr- och regler
 • Stark kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska
 • Goda kunskaper i MS Office
Meriterande är:
 • Erfarenhet av automation inom process-, pappersindustrin, kärnkraft eller raffinaderi
 • Erfarenhet av DeltaV, Honeywell eller liknande DCS system
 • Kunskap i Smart Plant Instrumentation och erfarenhet inom och/eller ATEX.
Som person är du noggrann, nyfiken och prestigelös med fokus att hitta den bästa lösningen. Eftersom du kommer samarbeta med många olika roller och aktörer är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att vara så väl en lagspelare som lagledare när det krävs.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Automation, Automationsingenjör, Elektronik, Ingenjör, Processindustri

Sökord: Automation, Automationsingenjör, Elektronik, Ingenjör, Processindustri
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com