Stenungsundshem söker Uthyrnings- och marknadschef

Stenungsundshem söker Uthyrnings- och marknadschef

Vill du vara en del av vår resa mot regionens bästa bostadsföretag? Vill du vara del av ett företag som vill utvecklas och växa med hjälp av sina medarbetare? Har du dessutom arbetat med marknadsföring och kommunikation tidigare och har ett stort intresse för verksamhetsutveckling och boinflytande? Läs då vidare och blir en del av oss!

Om tjänsten
Som Uthyrnings- och marknadschef kommer du att leda och ha personalansvar för två medarbetare som arbetar med kundservice och uthyrning. Du kommer också att ha ansvar för all intern och extern kommunikation och marknadsföring, av såväl befintlig verksamhet som nyproduktion. Din roll innebär också att utveckla kundnytta och boinflytande i dialog med både hyresgäster och ägare. Som del av ledningsgruppen förväntas du komma med initiativ som leder till förbättringar och kunna konkretisera dessa i både strategi och handlingsplan. Du rapporterar direkt till VD.

Om dig

Vi ser gärna att du som person är kreativ, har lätt för att samarbeta och har en förmåga att driva arbete framåt. Som Uthyrnings- och marknadschef kommer du att ha personalansvar, därför är det viktigt att du är lyhörd för dina medarbetares kunskaper och idéer. Du bör vara mycket lösningsorienterad och tycka om att skapa och underhålla relationer med ett brett nätverk.

Formella krav på din bakgrund

  • Högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation eller motsvarande, alternativt flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet av personalansvar eller av att leda personal
  • Bra kunskaper inom hyresjuridik
Önskemål och meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling
  • Erfarenhet från arbete inom bostadsbranschen, helst med hyresrätter.
Tjänsten är på heltid med start våren 2020.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 9 februari 2020. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan skickar du till vd Ted Lärnhem, ted.larnhem@stenungsundshem.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Organisation & ledning, Marknadsföring, Marknadschef, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenungsundshem.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (17 dagar kvar)