Junior Backendutvecklare till Smoothcomp i Stenungsund!

Junior Backendutvecklare till Smoothcomp i Stenungsund!

Är du i början av din karriär och vill bli en del av ett marknadsledande techföretag? Smoothcomps mjukvara finns spridd över hela världen och de söker nu dig som vill vara med i utveckligen av deras plattform för tävlingsadministration och streaming inom kampsport. Kanske har du precis tagit examen från en IT-utbildning eller är intresserad av att göra praktik - oavsett är du välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Smoothcomps räkning en backendutvecklare som vill vara med och utveckla en av världens största mjukvaror för att organisera event och tävlingar inom kampsport. Smoothcomp sköter hela processen inför, under och efter ett event, där det kan handla om allt från registrering och betalningslösningar till digitala poängtavlor samt schemaläggning.

Smoothcomp består av 10 medarbetare inom olika tjänster, bland annat front- och backendutveckling. Flera av dem har en bakgrund inom kampsport och en genuin passion för sitt arbete, vilket har lett företaget till att vara världsledande inom området. På Smoothcomps kontor får du ta del av närheten till havet, ett öppet kontorslandskap med pingisbord och ett TV-spelrum med konsoler som NES och Playstation 5.

Smoothcomps techstack består främst av Vue, Laravel och GoLang men även ytterligare tekniker. Det är dock inget krav på att du ska kunna dessa språk utan det viktiga är att du har ett stort intresse för programmering och är öppen för att lära dig.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en utbildning inom IT, exempelvis systemutveckling, datateknik eller likvärdigt, alternativt:
 • Tar examen från en yrkeshögskola under våren 2023 och vill göra din LIA-period hos Smoothcomp.
 • Har ett genuint intresse för teknik och problemlösning.
 • Har relevanta hobbyprojekt att visa upp.
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska i både tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Tidigare arbetat i en liknande roll.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska passa in och trivas i rollen som backendutvecklare tror vi att du är en nyfiken, lyhörd och flexibel person som brinner för problemlösning. Då du kommer att ingå i ett mindre team ser vi att du är kommunikativ och värdesätter samarbete.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från Smoothcomps och vår sida är att du därefter blir direktanställd hos dem.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse.
 • Placering: Stenungsund, Ängsvägen 7B
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon.
 • Lön: Månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

OM KUNDFÖRETAGET:
Smoothcomps team har sedan år 2000 erfarenhet av att arrangera stora turneringar och har själva tävlat på hög internationell nivå. De vet hur mycket arbete som ligger i att organisera en fantastisk turnering och efter att ha letat efter en bra lösning men aldrig hittat någon bestämde de sig för att bygga en egen plattform. Smoothcomp startades 2017 och de är nu på en fantastisk resa för att hjälpa arrangörer, kampsportsutövare och tränare över hela världen till en bättre turneringsupplevelse. Läs gärna mer om Smoothcomp här.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?