Testledare /Test manager

Testledare /Test manager

Gillar du att driva utvecklingen inom test och automation och är du dessutom en nyfiken och visionär ledare som vill hjälpa andra att bli bättre? Då har vi jobbet till dig, Hogia Infrastructure Products söker just nu en Testledare!!

Hogia Infrastructure Products är ett verksamhetsområde inom Hogia-gruppen som driver utvecklingen av gemensamma komponenter i Hogias molnplattform, vilket är grunden i nästa generations programvaror från Hogia. Vår verksamhet består av mycket engagerade medarbetare som brinner för produktutveckling. ISP är ett härligt gäng som arbetar inom områden som utveckling, test och användbarhet.

DIN VARDAG
I rollen som testledare utgör du en viktig del i vårt utvecklings- och kvalitetsarbete. Vardagen hos oss innebär utmaningar, teamwork i ett öppet klimat, med fokus på innovation samt värdeskapande för verksamheten och användarna. Du kommer bland annat ha ett nära samarbete med produktägare, utvecklare samt testspecialister i andra team. I ditt arbete kommer du bland annat att:
  • ansvara för testprocessen samt kontinuerlig förbättring och utveckling av testmetoder
  • leda arbetet med testautomatisering och testdriven utveckling
  • ansvara för testledning, coachning och stöd till utvecklarna och testare
  • skapa en god struktur och ramverk för effektiv testning
  • arbeta med testdesign och framtagning och av teststrategier
  • arbeta till viss del operativt med testning
  • arbeta med processer inom continuous deployment
Du blir en del av ett team med kompetenta och drivna kollegor i en diversifierad och mångkulturell miljö.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en bred och gedigen erfarenhet inom testledning. Vi ser gärna att du tidigare har varit med på en förändringsresa inom testautomation och testdriven utveckling för att kunna bidra hos oss med dina idéer och erfarenheter kring effektiva metoder, verktyg m.m. Här får du arbeta i en Microsoft-dominerad miljö där utvecklingen sker i .NET och javascript i ramverket Aurelia. För test använder vi oss av Selenium och Karma. Du tillämpar ett agilt och tvärfunktionellt arbetssätt.

Har du arbetat med säkerhetsarbete tidigare är detta klart meriterande.

För att lyckas i denna roll behöver du vara en positiv, kommunikativ och ansvarsfull person. Du är även kritiskt tänkande, kvalitetsdriven, pragmatisk och lösningsinriktad. Du kan arbeta strategiskt och leda en förändring inom ditt område, men är prestigelös och trivs även att arbeta operativt med test. Du är rak och tydlig med dina åsikter, men har även en god samarbetsförmåga och coachande sätt mot dina kollegor.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Alina Pavlenko, alina.pavlenko@sigma.se, mobil 070-508 59 16 eller Tomas Ljung, tomas.ljung@sigma.se, mobil 073-072 13 34. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.
Mer info
Telefon 0705085916
Område Stenungsund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, IT-Chef, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 22 okt (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Hogia-gruppen
Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.