Är du intresserad av teknik och vill att den ska fungera perfekt? På Hogia Public Transport Systems får du möjlighet att göra just detta då de söker testare till sin produktpark med planerings- ochrealtidssystem som styr kollektivtrafik. Tillsammans med andra testare ser ni till att systemet fungerar som det ska och att kollektivtrafiken flyter. Hos oss blir du en del av ett team med likasinnade och du kommer snart att märka att det här är en arbetsplats med ovanligt högt i tak och nära till skratt.

Din vardag
Som testare kommer du att arbeta med att lägga upp arbetet kring testningen genom planering och strukturering, dokumentation och utförande av tester innan produkten släpps till kund. Det är viktigt att förstå vad som ska testas. Att ha förmågan att sätta sig in i användarens situation och göra allt för att provocera systemet för att undvika problem med slutanvändaren. Arbetet sker agilt och i nära samarbete med utvecklingsavdelningen. Vi arbetar i SQL-server när vi testar.

Vem är du?
Vi söker efter dig som är lösningsorienterad, har ett starkt driv och brinner för test. Du är en erfaren testare eller har grundläggande färdigheter i test men vill bli riktigt duktig inom området. Testgruppen växer och vi behöver flera testare med olika bakgrund. Som person är du noggrann och självständig och gillar att jobba i team. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener på kerstin.stener@sigma.se alternativt mobil 070-304 69 19 eller Tomas Ljung på tomas.ljung@sigma.se alternativt mobil 070-072 13 34.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 18 mars (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hogia AB har kontor i Sverige, Norge och Finland med huvudkontor i Stenungsund. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia Public Transport Systems AB har idag en unik position på marknaden som leverantör av prestandakritiska, komplexa realtidssystem för kollektivtrafik. 1,5 miljarder resor med kollektivtrafiken i Norden görs varje år med reseinformation från Hogias informationssystem PubTrans och 9 av 10 kollektivresenärer får information om sin resa genom ett system från Hogia. Vi har bland annat de största kollektivtrafikhuvudmännen i Norden som våra kunder. Hogia Public Transport Systems driver aktivt den tekniska utvecklingen inom kollektivtrafik framåt i Europa.