.NET Systemutvecklare

.NET Systemutvecklare

Just nu behöver Hogia Logistics Systems förstärkning av flera kompetenta och engagerade kollegor.

Som utvecklare hos oss kommer du att samarbeta med erfarna kollegor från Hogias olika utvecklingsteam. Det kommer att ges utrymme att ta ett större ansvar för exempelvis teknikval och arkitektur.

Känner du dig intresserad av att bygga nya system i ett bolag med mångårig erfarenhet inom området? Lockas du både av nya tekniker och ett stort kunskapsutbyte mellan kollegor? Då är du kanske Hogias nästa stjärnutvecklare.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare på Hogia Logistics Systems kommer du få möjligheten att vara med i produktutvecklingen av hamn- och järnvägsterminaler för stora svenska och internationella kunder. Teamet du kommer att tillhöra består av utvecklare, testare och produktägare som tillsammans med utvecklingschefen driver arbetet framåt. Ni arbetar enligt Scrum, har dagliga sprintmöten och längre planeringsmöten varannan vecka. Arbetet innebär att ta fram nya lösningar och integrera dem i den nuvarande arkitekturen.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för systemutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig nya saker tillsammans med oss. Du är en person som naturligt håller dig uppdaterad inom utveckling och teknik och är insatt i modern systemutveckling. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av att bygga avancerade klient/serverapplikationer i C# .NET. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med arkitektur, SQL server. Vi är även öppna för sökanden med kortare erfarenhet, men som har rätt utbildningsbakgrund, passion för systemutveckling och rätt driv. Du kan kommunicera både på svenska och på engelska samt har en examen inom datateknik eller motsvarande utbildning.

Personliga egenskaper
För att trivas i denna roll så ser vi att du behöver vara självständig, lyhörd och prestigelös. Vi tror att du har stort fokus på kvalitet, är processinriktad och är noggrann i ditt arbetssätt. Du är en problemlösare som tycker om att arbeta tillsammans med andra, men tar ett stort ansvar för din egen insats. Vidare tar du initiativ, driver utvecklingen framåt och engagerar dig i ditt arbete. Du trivs i ett bolag där alla är delaktiga, där du kan få dela med dig av din kunskap och samtidigt få lära dig av dina kollegor. Att inta ett helhetsperspektiv i utvecklingen faller naturligt för dig och du trivs med tekniska utmaningar i vardagen.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Alina Pavlenko, alina.pavlenko@sigma.se, mobil 070-508 59 16 eller Tomas Ljung, tomas.ljung@sigma.se, mobil 073-072 13 34. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.
Mer info
Telefon 0705085916
Område Stenungsund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 22 okt (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Hogia-gruppen
Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.