Hantverkare ROT arbeten såsom snickare, målare och Trädgård RUT arbeten och STÄD

Hantverkare ROT arbeten såsom snickare, målare och Trädgård RUT arbeten och STÄD

Vi söker dessa tjänsterna i Stenungsund, Tjörn och Orust.

Du vill antingen jobba deltid eller heltid. Ung eller gammal, pensionär, deltidspensionär eller kanske bara vill göra något annat. Jobbet går att komplettera på flera sätt.

Vi söker dig som gillar jobba i blåställ och kan lite av varje. Vi söker dig som är lite handyman, och vill jobba med ROT eller RUT uppdrag för våra kunder. Vi utför olika slag av hantverks tjänster, trädgårds tjänster eller städuppdrag.

Du har lön både per timma samt ersättning av egen bil. För tjänsten krävs att du behärskar svenska i både tal och skrift till 100% samt har körkort för bil.

Dina personliga egenskaper vi ser som viktiga är att vara ödmjuk och samarbetsvillig och utifrån det kunna hjälpa våra kunder. Du ser det också som en självklarhet att vara delaktig även i vår reklam och delta i kampanjer.
Mer info
Kontaktperson Lasse Jämtheden ROT / Christer Funkvist RUT
Telefon 0101751926
Email Mejla Lasse Jämtheden ROT / Christer Funkvist RUT
Område Stenungsund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare, Snickare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.seniorbolaget.se
Sista ansökningsdag 5 juli 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Seniorbolaget såg dagens ljus våren 2008. Allt startade på Tjörn, norr om Göteborg. Första distriktet var Stenungssund, Tjörn och Orust. Från början sökte vi arbetsvilliga pensionärer, men idag anställer vi i princip alla åldersgrupper som vill arbeta med hantverk, trädgård och städ. I början blev det mest privattjänster men under årens lopp har vi mer och mer förädlat våra olika affärsområden.
Idag finns vi i över 100 kommuner runt omkring i landet, fördelade på flertalet verksamhetsområden. En landsomfattande organisationsutveckling är under implementering och går ut på att vi skall bemanna i stort sett varje län så att alla i Sverige skall kunna köpa tjänster från Seniorbolaget.

www.seniorbolaget.se