Säsongsmedarbetare till produktion

Säsongsmedarbetare till produktion

Till att stötta oss i högsäsongen söker Primagaz Sverige säsongsmedarbetare till vår produktionsanläggning i Stenungsund för fyllning av gasol under tiden mars – augusti 2021.

Arbetsbeskrivning
Du ingår i en grupp av personer som jobbar tillsammans i en produktionslinje men med eget ansvar för respektive moment i produktionskedjan.

Förekommande arbetsuppgifter är fyllning av gasol på flaskor, kontroll av fyllningsvikt och flaskmärkningar.

Du skall vara 18 år fyllda och kommer att arbeta dagskift mellan 06:00 och 14:45 ena veckan och den andra veckan 14:45 till 23:55.

Vem är du?

Du trivs med att ta mycket eget ansvar och att arbeta självständigt till uppsatta mål. Att ta eget initiativ är en självklarhet.

Vi behöver också en truckförar som ska kombineras med gasolfyllning.

Till denna anställningar krävs det truckcertifikat.

I denna typ av tjänst måste du följa säkerhetsbestämmelser vid hantering av brandfarlig vara. Kraven för att fungera väl i denna typ av befattning är att man är noggrann, uppmärksam och har en god samarbetsförmåga.

Beroende på arbetstiderna ser vi helst att du bor i STO-regionen och kan ta dig till vår arbetsplats utan kommunala transportmedel.

Då vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) ser vi också att du är en ansvarsfull person som har stor förståelse för detta i det dagliga arbetet.

Vilka är vi?
Primagaz Sverige är en av Sveriges största leverantörer av gasol. Med bas i Stenungssund, producerar vi flera hundrade tons gasol varje år. Vår försäljning sker nästan uteslutande till B2B-kunder härunder till flera stora retail kedjor.

Alla är vi olika och alla är välkomna på Primagaz!

På Primagaz arbetar vi aktivt för en ökad mångfald och jämställdhet för att vi vet att det ger goda resultat. Därför är just DU intressant för oss.

Sista ansökningsdag: 28/02/2021