Affärsutvecklande säljare till Prevent, Stenungsund

Affärsutvecklande säljare till Prevent, Stenungsund

Vill du vara med och bidra till tillväxt? Som affärsutvecklande säljare till Prevent har du en nyckelfunktion i att utveckla och ta affärer, dessutom har du en given plats och påverkande roll I ledningsgruppen.

Om rollen

I rollen som säljare kommer du arbeta med att utveckla affären, både på en operativ och strategisk nivå. Prevent levererar förebyggande tjänster inom brand, skydd och bevakning. Det innebär att du kommer sälja brandutbildningar, säkerhetsvakter, HSE och väktare till företag där arbetsplatssäkerhet är en viktig fråga, ofta inom bygg och riskindustrin. Du äger hela säljprocessen från början till slut. Du tillämpar rollen som rådgivare och är duktig på att analysera kundens behov, vara lyhörd för deras utmaningar, ta fram konkreta lösningsförlag och stänga affären.

I huvudsak är ditt arbetsfält Stenungsund och Göteborg med omnejd, körkort är ett krav. Kontoret ligger i Stenungsund.

Om dig

Ditt engagemang präglas av relationsskapande och nyfikenheten för nya affärsmöjligheter, vilket gör att du aktivt arbetar med att träffa nya kunder och underhålla befintliga. Du vill ha en självständig roll som ställer krav på affärsmässighet, där du på ett trovärdigt sätt visar att du förstår kundens behov och verksamhet.

Förutom erfarenhet inom försäljning ser vi det som meriterande om du har goda kunskaper kopplat till arbetsplatssäkerhet, det kan exempelvis vara inom KMA, HMS, HSE eller liknande. Det viktiga är att du trivs bäst med att vara ute hos kund och vara den konsultativa rådgivaren.

Vi erbjuder

Du blir en del av ett tydligt värderingsstyrt bolag i tillväxt. Du får bygga upp ett satsningsområde och själv vara med att påverka rollen i stor uträckning. Du rapporterar direkt till VD och ingår ledningsgruppen, din roll är av stor betydelse för bolagets vidare framgång. Naturligtvis har du stor frihet att påverka din egen arbetsdag och lägger upp arbetet självständigt.

Vill du vara med på Prevent fortsatta resa och utveckling - tveka inte att ansöka redan idag.

Du söker rollen via jerrie.se och har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig, Frida Dire 0703 00 10 16 frida.dire@jerrie.se, sista ansökningsdagen är 26 november.

Mer om Prevent

Prevent är ett familjeägt företag med ca 200 anställda och 80 MSK I omsättning. Vi har varit verksamma I 30 år med vårt ursprung i kemiindustrin I Stenungsund. Prevent består av våra tre bolag, Prevent Bevakning AB, Prevent Safety Solutions AB och Prevent Safety Solutions AS. Prevent är företaget som månar om arbetsplatssäkerhet genom att arbeta förebyggande. Vi är rådgivande till våra kunder inom brand, skydd och bevakning. Vi har pålitliga, trovärdiga och engagerade medarbetare som bidrar med ett stort säkerhetstänk, alltid nära och tillgängliga för att förebygga olyckor, tillbud och incidenter.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (5 dagar kvar)