Redovisningsekonom till Prevent Bevakning

Redovisningsekonom till Prevent Bevakning

Företagets mål är att göra arbetsplatser mer trygga och säkra. Prevent bevakning hjälper till med allt från att se till att inga obehöriga finns på området till att övervaka riskfyllda arbetsmoment så att ingen blir skadad. Företaget hjälper till att identifiera säkerhetsrisker och påvisa hur eventuella brister påverkar verksamheten. Med ett konkret underlag får företag lättare att planera och budgetera för optimal säkerhet på arbetsplatsen. Vårt huvudkontor är beläget i Stenungsund, vi har även lokalkontor i Göteborg. Välkommen till oss www.preventbevakning.se

Har du sinne för siffror och vill utvecklas tillsammans med kunniga och kompetenta medarbetare? Vi söker dig som vill vara med om en utvecklingsresa.

Ditt intresse för ekonomi och din vilja att ständigt utvecklas gör dig till en duktig medarbetare. För oss är det inte åren i yrket som är det viktigaste utan snarare din potential, din vilja att ta ansvar och din personlighet. Du välkomnas in i ett nytänkande och modernt bolag som står inför en mycket spännande utvecklingsresa. I detta bolag blir du synlig och betydelsefull!

Tjänsten och arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom har du en bred och utvecklande roll där du gör allt inom löpande redovisning så som fakturering, kundreskontra, leverantörsreskontra, betalningar, momsredovisning samt avstämningar och delaktighet i månadsbokslut. Du kommer vara med att sätta nya rutiner, arbetssätt och effektivisering inom det löpande arbetet. Här finns det stor möjlighet att förbättra och påverka. Du kommer att ingå i ett team som består av fyra personer och du rapporterar till Sara Ekdahl som är ekonomichef.

Kvalifikationer

Du har minst en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter och känner att du vill utvecklas inom arbetsområdet. Som person har du lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter, du är strukturerad, noggrann och initiativtagande. Det är viktigt att du är självständig, engagerad och tar ansvar hela vägen. För att lyckas i rollen är en positiv inställning och en samarbetsvilja ett måste.

Du kommer att utgå från kontoret i Stenungssund.

Ort:
Stenungssund

Omfattning:
Heltid

Mer information om tjänsten:
Kontakta gärna Susanne Areschoug på Dfind Finance susanne.areschoug@dfindfinance.se eller 0729-889430

Sista ansökningsdatum:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Susanne Areschoug
Telefon 0729-889430
Område Stenungsund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prevent bevakning AB och dess dotterbolag Prevent Safety Solution ABs breda utbud av bevakning och säkerhetstjänster omfattar bland annat traditionell bevakning av väktare, säkerhetsvakter för arbete i riskfyllda miljöer. Företaget utbildar egen personal och extern personal regelbundet inom brand, skydd, säkerhet och första hjälpen.