Vår E-handel växer och därför söker vi en driven C#/.NET-Utvecklare

Vår E-handel växer och därför söker vi en driven C#/.NET-Utvecklare

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta med systemutveckling & e-handels lösningar i en internationell koncern? Vill du utmanas inom ditt område i en spännande bransch med varumärken såsom Craft, Orrefors, KostaBoda och Sagaform? Brinner du för problemlösning och hitta möjligheter? Då har vi en utmaning för dig!

Du kommer att ingå i ett team om 10 personer som är centralt ansvariga för e-handel och integration inom koncernen. Vår avdelning Digital Sales är en av tre avdelningar inom NWG IT, totalt arbetar 35 personer med IT-frågor inom Norden och Europa.

Som en del av vårt Digital Sales Team kommer du att aktivt deltaga i våra utvecklingsprojekt och få vara med genom hela utvecklingsprocessen, allt ifrån kravspecifikation, utveckling, tester, driftsättning samt underhåll av system. Du agerar också support direkt mot våra bolag som finns främst inom Norden och Europa.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har lång yrkesmässig erfarenhet inom systemutveckling.
Du har ett genuint intresse av systemutveckling och teknik och vill ha ett spännande och utvecklande arbete med mycket kundkontakt.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.
Sist men inte minst passar du i vårt prestigelösa klimat.

Du har en positiv inställning, ett flexibelt förhållningssätt och trivs i en organisation som kännetecknas av entusiasm, entreprenörs- och framåtanda.

Krav:
C#/.NET
Erfarenhet av REST API
Erfarenhet av Webb utveckling

Meriterande:
Episerver
inRiver PIM
DevOps
GIT
TFS
Erfarenhet av testning
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

New Wave är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar märkesvaror åt profilmarknaden (företagsmarknaden) och konsumentmarknaden (främst inom kläd-, accessoar- och gåvosektorn). New Wave etablerades år 1990 i Sverige och Norge och år 1994 i Finland. På dessa marknader är koncernen marknadsledande med en marknadsandel inom profilkläder på uppskattningsvis 30-35 procent.