Betongarbetare / Mark- och anläggningsarbetare

Betongarbetare / Mark- och anläggningsarbetare

Är du en skicklig yrkesarbetare med kunskap inom både betong och mark- och anläggningsarbeten? Vill du arbeta i ett gott gäng med engagerade och skickliga kollegor? Har du tröttnat på att ligga borta, vill till en mindre arbetsgrupp eller söker nya utmaningar? Då tror vi att du skulle trivas hos på Peab och inom industrin.

Rollen hos oss

På Borealis arbetar vi med betong- och markverksamhet. Tjänsten innebär arbetsuppgifter inom betong; formning, armering, gjutning och mark- och anläggningsarbeten. Vi driver underhållsarbete samt projekt i både större och mindre skala och till viss del nyproduktion.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet i ditt yrke, positivt om du har erfarenhet från industrin, men inget krav. Vi söker helt enkelt dig som är skicklig i ditt yrke och som är noggrann och ansvarstagande. Du bör även ha ett gott omdöme och säkerhetstänk eftersom man jobbar i en riskfylld verksamhet. Hos oss kommer du jobba både självständigt och i grupp, och vi ser gärna att du är en positiv och lösningsorienterad person som bidrar till en god trivsel i teamet. Eftersom arbetet sker på ett fast driftställe söker vi framförallt personal som bor i närområdet eller har pendlingsavstånd. Yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet från branschen är ett krav likaså B-körkort. Tjänsten är heltid med start under hösten 2022.

Krav för tjänsten:
  • Yrkesbevis alt. flerårig erfarenhet från betong- och/eller anläggningsverksamhet
  • B-körkort
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet från industrin
Praktisk Information

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Tjänsten är heltid med start under hösten 2022.

För frågor kring rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Jennifer Bergman via epost jennifer.bergman@peab.se

(Kommer vara på semester under perioden 1/7-17/8 och kommer då inte kunna besvara några mail)
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.