Budbilschaufför till AD Butik i Stenungsund

Budbilschaufför till AD Butik i Stenungsund

AD Butik lämnade ett framgångsrik 2021 bakom sig och har fortsatt trenden in på 2022. Vi söker därför ytterligare en person att stärka vårt team i Stenungsundsbutiken med.

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person med en önskan om att jobba med kundnära transporter? Då kan rollen som budbilschaufför hos oss på AD Butik vara helt rätt för dig.

Som budbilschaufför träffar du en stor mängd av våra kunder dagligen och blir en viktig del i den service och logistik som gjort AD Butik framgångsrikt. Vi strävar efter att ha den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att du känner det som naturligt att ta ansvar i ditt arbete och att du gillar att arbeta för att lösa problem under dagar som inte är den andra lik.

Vi söker dig som är ansvarstagande, ärlig och flexibel i ditt sätt att ta dig an en uppgift eller en utmaning. Du pratar och skriver bra svenska, kan förstå och göra dig förstådd på engelska samt har B körkort och god datorvana.
Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen samt kunskap kring bilens funktion och komponenter är meriterande.

Är du personen vi söker? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 31 maj till jobb.stenungsundsgruppen@adbildelar.se, ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du Mattias Nilsson på mattias.nilsson@adbildelar.se
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-stenungsund
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AD Sverige är en inköpsorganisation som ingår i AD koncernen och som i första hand tillhandahåller reservdelar och tillbehör till fordonsbranschen, olja och smörjmedel. Organisationen AD finns med butik eller verkstad på ca 184 orter runt om i Sverige. En av butikerna är den centralt ägda butiken i Stenungsund.

I Varberg finns de centrala funktionerna Inköp, Ekonomi, IT, Försäljning & Marknad samt företagsledning och AD Centrallager finns lokaliserat i Jönköping med 45 500 kvm lageryta.

AD Sverige är sedan 1992 medlemmar av den internationella organisationen AD International. (www.adi.be) som finns representerade i 40 länder och på över 2500 platser. Med det internationella samarbetet, har AD en profil för såväl den svenska marknaden som för den europeiska. Detta skapar förutsättningar för utveckling samt en trygghet för AD Butik & Bilverkstad även i framtiden.