Processoperatör dagtid nära Stenungsund

Processoperatör dagtid nära Stenungsund

Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

Om tjänsten

Nu söker vi en dagtidsoperatörer till Separations Products på vår anläggning i Bohus. Du kommer arbeta i ett team om fyra dagtidsoperatörer, nära produktionschef och produktionssupport för att tillsammans säkerställa den dagliga produktionen. Din roll innebär nära samarbete inom teamet, med planering och fördelning av arbetsuppgifterna och stöttning sinsemellan.
 • Tillverka produkter för Separation Products enligt anvisningar, satsprotokoll och instruktioner från arbetsledningen och Ledningssystemet
 • Ansvara föruppvägning av råvaror enligt recept
 • Arbeta med att driftanalyser och provtagning av produkter för Separation Products
 • Arbeta med fortlöpande tillsyn samt visst reparations- och underhållsarbete, städning (5S) och sanering av processutrustning
 • Övervaka de olika processtegen och ansvara för att processutrustningen fungerar
 • Starta och stoppa anläggningarna på ett säkert sätt
 • Bistå annan produktionspersonal inom Separation Products med material och råvaror vid körningar på labb och pilotanläggningar, genom uppvägning och förberedelser inför start
 • Vara ersättare till processoperatörer på dag/skift vid behov

Vi har ett ständigt fokus på hälsa, säkerhet och miljö och kräver att du tar en aktiv del i detta arbete genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö. Vi arbetar med ständig kompetensutveckling och tror att du är en person som vill utveckla dig inom vår organisation genom att ta på dig större ansvar och nya arbetsuppgifter.

Om dig:Vi söker dig som minst har en godkänd gymnasieutbildning, föredragsvis har du en teknisk gymnasieutbildning med inriktning processteknik. Vi tittar också på om du har vidareutbildning inom process/drift verksamhet, ett exempel på detta kan vara att du läst till drift/processtekniker under eller efter dina gymnasiala studier eller är utbildad högskoleingenjör med inriktning kemi/process alternativt har arbetserfarenhet från tidigare arbete som processoperatör.
 • Teknisk utbildning inom process/drift teknik/ /kemiteknisk utbildning/motsvarande arbetserfarenhet
 • Goda datorkunskaper - Erfarenhet av DeltaV och IFix är meriterande
 • B-Körkort
 • Kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhetskrav
 • Meriterande med erfarenhet från laboratoriearbete och analysutrustning
 • Goda kunskaper i svenska och grundläggande nivå i engelska
Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Befattningen kräver mycket hög ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt en hög kvalitetsmedvetenhet samt förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare.

Ytterligare information

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Detta är en löpande rekrytering och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.se@nouryon.com

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Talent Resourcing Partner Hugo Jobring, +46709577361

Facklig kontaktperson IF Metall, Dennis Ljunggren 031-58 72 58

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Mer om vår verksamhet i Bohus

Pulp and Performance Chemicals är en ledande aktör inom teknologi för massablekning, papperskemikalier, kiselsyrasoler och expanderbara mikrosfärer. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknologier som används av kunder för en mängd industriella ändamål.

Vår anläggning i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 500 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion. Här framställer vi väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets. Förutom produktion ansvarar vi också för mediaförsörjning och vattenrening på anläggningen.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nouryon.com
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.