Lastningsoperatör till Nouryon

Lastningsoperatör till Nouryon

Responsibility

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

Vi söker vi nu dig som vill anta rollen inom som lastningsoperatör inom Site logistik på vår site i Stenungsund. Du kommer ingå i hela site logistik teamet på 20 personer men kommer ha fokusområde på Amins utlastning med 6 personer i gruppen. Arbetstid är dagtid.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Då du tillhör site logistik är dina ansvarsområden breda. Ditt fokusområde kommer bestå av lastningsarbete och påfyllnad av rätt produkt. Dina arbetsuppgifter innebär att koppla upp containers, container-lastning, köra motvikstruck och andra på site förkommande maskiner. Du kommer även att fungera som operatör i vår fathall där felavhjälpande åtgärder och operatörsunderhåll ingår.

Vi värdesätter säkerhet på arbetsplatsen och kräver att du kan arbeta på ett säkert sätt och även delta i vårt arbete för förbättringar genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.Job Requirements
  • Kunna arbeta på ett säkert sätt och sätta säkerheten först.
  • Teknisk kompetens inom processindustrin/erfarenhet av liknande maskiner som ovan beskrivet
  • B-körkort
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkningsindustri tidigare.
Vi söker dig som har en god förmåga att arbeta i grupp och med ett gott sinne för ordning och reda. Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och kan hantera att arbeta i en miljö med hög säkerhets och leveranskrav. Vidare ser vi att du är en flexibel person som kan vara på flera olika ställen på vår site samt är stresstålig, strukturerad och praktiskt lagd. Givetvis har du ett intresse för nya arbetsuppgifter.

Ytterligare information

Detta är en permanent tjänst och placerad i Stenungsund. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.se@nouryom.com

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Wellme +46733855920

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Hugo Jobring på +46709577361

Fackliga frågor IF Metall, Annika Josefsson: +46303-85496

I ett led för en drogfri arbetsmijö drogtestar vi alla nyanställningar

Mer om verksamheten i Stenungsund

Surface Chemistry och Ethylene and Sulfur Derivates och är producenter av specialkemikalier, bland annat producerar vi kemikalier till vardagsprodukter såsom rengörings- och skönhetsprodukter. Vi har produktion för två affärsverksamheter på Site Stenungsund. Surface Chemistry i Stenungsund producerar ytaktiva ämnen och ansvarar för materialflödet från råvara till leverans av färdig produkt till kund. Produktionen sker satsvis i två olika fabriksenheter. Ett stort antal produkter produceras och levereras i bulk, mindre containers och i fat. Functional Chemicals består av ett antal olika företag som producerar en rad olika kemiska mellanprodukter, prestandakemikalier och konsumentprodukter för slutanvändning på global nivå. Vår portfölj omfattas bland annat av kelater och etylenaminer som tillverkas i Stenungsund. Våra kemikalier har flera olika segment men bland annat används slutprodukterna i vardagliga föremål som tvättmedel, vinyl, bildelar, jordbruksprodukter, läkemedel och livsmedelsprodukter.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nouryon.com/
Sista ansökningsdag 25 nov (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

We are a global specialty chemicals leader. Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, food, pharmaceuticals, and personal care items. Building on our nearly 400-year history, the dedication of our 10,000 employees, and our shared commitment to business growth, strong financial performance, safety, sustainability, and innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We operate in over 80 countries around the world and our portfolio of industry-leading brands includes Eka, Dissolvine, Trigonox, and Berol.