Instrumenttekniker till Nouryon

Instrumenttekniker till Nouryon

Responsibility

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

Site Stenungsund är en multisite på en tillväxtresa som nu satsar inom projekt och underhåll.
Som en del i vår underhållsstrategi tar vi nu över större delen av underhållstjänsterna i egen regi och vår underhållsavdelning växer till över 55 personer. Vi kommer också att genomföra stora investeringar på siten de kommande åren och stärker därmed även upp vår projektorganisation.

Vi söker dig med underhålls-, teknik- och projektkompetens som vill vara med och utveckla site Stenungsund framåt. Vi erbjuder givande och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö med framtidsanda. Vi arbetar mot vårt Leading Performance System vilket säkerställer standardiserade processer över hela världen och en kontinuerlig förbättringskultur.

Instrumenttekniker

Du kommer att arbeta i en grupp på 11 personer där ni såväl självständigt som i team genomför förebyggande och avhjälpande underhåll inom automationsområdet. Teamet kommer även arbeta mot investeringsprojekt, framför allt i dess slutfas.
 • Utföra förebyggande underhållsarbete
 • Utföra felsökning och rotorsaksanalyser på haverier och felande utrustning
 • Åtgärda instrumenttekniska problem
 • Återrapportera och skapa arbetsorder i vårt underhållssystem
 • Utföra om och nyinstallationer i anläggningen
 • Utföra förebyggande underhåll
 • Utföra utcheckning och funktionskontroll vid modifiering och nyinstallationer
 • Fackmannamässigt utföra montage, demontage av utrustning
 • Stödja operatörer och ingenjörer i genomförande och utveckling av operatörsunderhåll
 • Aktivt delta i och driva säkerhetsarbetet inom siten
 • Beredskap ingår i tjänsten
Job Requirements
 • Relevant utbildning/erfarenhet och behörighet för att passa till tjänsten
 • Meriterande är erfarenhet av styrsystem
 • Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
Du tycker det är en självklarhet att arbeta med högt säkerhets- och förbättringsfokus. Vidare önskar vi att du är noggrann och inte rädd för att ta initiativ för problemlösning. Vi arbetar med högt säkerhetstänk och du har förmåga att arbeta självständigt med säkerhetstänk i fokus. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig.

Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan!.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi strävar efter ett underhåll i världsklass och söker medarbetare som vill bidra till att nå detta. Hos oss får du arbeta med givande och utmanande arbetsuppgifter som i en prestigelös kultur med högt engagemang. Genom att arbeta hos Nouryon kommer du även att hjälpa oss att nå vår vision - att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Stenungsund. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruting.SE@nouryon.com

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maintenance manager Kjell Siggelin tel 073-3855049

För information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Hugo Jobring, Talent Resourcing Partner +46709577361

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

IF Metall, Annika Josefsson +46 303 854 96

Bo Mannerstedt, Sveriges Ingenjörer, via vår växel +46 303-85 000.

Mer om vår verksamhet i Stenungsund
Ethylene and Sulfur Derivatives och Surface Chemistry på site Stenungsund utvecklar, producerar och levererar viktiga specialkemikalier med ledande marknadspositioner och globala varumärken. Vi ser till att industrier över hela världen kan producera med kvalitativa ingredienser, kemiska intermediärer och prestandakemikalier, såsom etylenaminer, tensider och andra ytaktiva ämnen. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknik som ofta används av kunder i en mängd olika industriella applikationer. Vi är ca 430 anställda i Stenungsund varav ca 230 på produktionssiten + 50 ca konsulter

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nouryon.com/
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

AkzoNobel creates everyday essentials to make people's lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International, Interpon and Eka. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.