Allround Operator

Allround Operator

Job description:

Vi söker nu en ny skiftoperatör till vårt team. Du kommer arbeta tillsammans med teamet för att säkerställa den dagliga produktionen samt driften. Dina arbetsuppgifter innefattar styrning och övervakning av processen md hjälp av processdatasystem och övrig elektronisk styrutrustning från kontrollrum, övervakning av pumpar, kompressorer och annan processutrustning ute i anläggningen samt laboratorieuppgifter såsom provtagning och driftanalyser. Dessa arbetsuppgifter roteras inom skiftlaget. Du arbetar heltid och arbetsformen är kontinuerlig skiftgång 6-skift med tolvtimmarsskift.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
 • Ansvarar för övervakning/ styrning av processerna, förnödenhetssystemen och processventilatilation
 • Ansvarar för att nödvändiga åtgärder görs för att upprätthålla rätt produktionsvolym och rätt kvalitet samt att utrustning/lokaler hanteras och sköts
 • Ansvarar för att prover tas i rätt tid och att alla analyser utförs samt dokumentation
 • Ansvarar för bevakningen av utrustningen ute I processen samt rapportering till underhåll vid fel samt utför operatörs underhåll och kontroll av utrustning enligt plan.
Vi söker dig som minst har en godkänd gymnasieutbildning, föredragsvis har du en teknisk gymnasieutbildning med inriktning processteknik. Vi tittar också på om du har vidareutbildning inom process/drift verksamhet, ett exempel på detta kan vara att du läst till drift/processtekniker under eller efter dina gymnasiala studier eller är utbildad högskoleingenjör med inriktning kemi/process alternativt har arbetserfarenhet från tidigare arbete som processoperatör.

Du är en stabil, noggrann och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Befattningen kräver hög flexibilitet, ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt en hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare.

Ytterligare information
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, så sök snarast möjligt.
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta , Shift Supervisor Camila Bergenhus, +46707280805

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@nouryon.com

Vi ser fram emot din ansökan!


Vad kan Nouryon erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Profile description:

Kvalifikationer
 • Teknisk utbildning inom process/drift teknik/ /kemiteknisk utbildning/motsvarande arbetserfarenhet
 • Goda datorkunskaper - Erfarenhet av DeltaV och IFix är meriterande.
 • B-Körkort
 • Kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhetskrav.
 • Meriterande med erfarenhet från laboratoriearbete och analysutrustning.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Truckkort är meriterande
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Nouryon
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Nouryon
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.