VI SÖKER FÖR OMGÅENDE ANSTÄLLNING MONTAGELEDARE/KOORDINATORER

Om jobbet

Vi expanderar vidare

VI SÖKER FÖR OMGÅENDE ANSTÄLLNING MONTAGELEDARE/KOORDINATORER

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

Som anställd på NLI jobbar du i spännande uppdrag på plats hos våra kunder; allt från mindre anläggningsändringar till komplexa moderniseringsprojekt. Antingen som ansvarig eller som en del av en projektorganisation. NLI kombinerar teknisk specialistkunskap med att lägga stort fokus på ledarskap, kommunikation, resultat och inte minst arbete med att ständigt förbättras. Kundprojekteten spänner över flera teknikområden: el/automation, instrument och mekanik. Vi söker därför medarbetare till vår verksamhet i Stenungsund inom alla beskrivna områden.

ARBETSUPPGIFTER

Som montageledare El / Instrumentär du ansvarig för vår del i projektenhos kund och planerar och leder installationen i projekten. Våra uppdrag finns på flera platser runt om i norden. Ditt ansvar inbegriper att fastställda tids- och kostnadskrav följs samt att vi lever upp till vår del i kontraktet med kund. Du ansvarar för att dokumentera alla aktiviteter på plats enligt gällande instruktioner. En självklarhet är att du ansvarar för att arbetet utförs enligt gällande hälso-, miljö- och säkerhetsregler.

KOMPETENSER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som brinner för projekt och vill ha ett självständigt och utvecklande arbete där du genom att vara drivande som person bidrar till vår och våra kunders framgång. Du känner dig trygg i en ledarroll och är inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs

Kravprofil

För att trivas och bidra i ovanstående roller tror vi att du har en teknisk utbildning motsvarande högskola eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet inom arbete mot och ett etablerat kontaktnät. Du har god datorvana, B-körkort och tillgång till bil. Arbetet kan komma att innebära resor.

KVALIFIKATIONER

Det är meriterande om du har teknisk bakgrund inom el och har erfarenhet av nyinstallation inom kraftverk, processindustri eller motsvarande.

Flerårig dokumenterad erfarenhet av montageledning/koordinering av arbete mot energi- och/eller processindustrin.

Är tekniskt kunnig och har ett brett kontaktnät inom industrin.

Du har ett strukturerat arbetssätt och en väl utvecklad känsla för kommunikation och samarbete.

Har god teoretisk kunskap om projektstyrning och ett väl utvecklat ordningssinne

Är strukturerad och drivande

Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Goda kunskaper i office program

Är du en person som gillar utmaningar, är engagerad och resultatorienterad, med ett eget inre driv så är detta jobbet för dig!

VAD ERBJUDER NLI

NLI erbjuder ett varierande arbete med stora möjligheter till utveckling för personer medrätta egenskaper och inställning!

KONTAKTINFO / ANSÖKAN SKICKAS TILL

For närmare information kontakta

Robert Gink, robert.gink@nli.no

Patrik Gustafsson, patrik.gustafsson@nli.no

ansökan skickas till info@nlisolutions.se
SENASTE ANSÖKNINGSDAG

Löpande

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

NLI Solutions (www.nli.no) består av fem operativa företag med en omsättning under 2017 på 520MNOK. Verksamheten är placerad i Vestfold, Telemark och Stenungsund i Sverige.

Koncernen levererarmultidisciplinära tjänster i form av projekt, ingenjörstjänster och underhåll till marknadssegmenten infrastruktur, industri och Oil & Gas. NLI Solutions är en del av Ard gruppen som har 1500 anställda i 12 länder och 2015 omsattes 2.300 miljoner.

NLI Solutions AB är en underhålls-projekt leverantör/partner till industrin. Fokusområden är utveckling genom hög kompetens, effektiva arbetsprocesser och ständig förbättring. Målet är att ge våra kunder/partners rätt förutsättningar för att bli mer konkurrenskraftiga genom väl utvecklade koncept, ökad effektivitet och högre tillgänglighet.

NLI Solutions AB är en del av Industriföretaget NLI Solutions AS och ARD Group