NLI söker Projektledare

Om jobbet

NLI expanderar och söker Projektledare
NLI är på framfart och därför behöver vi nu en
Projektledare. Du blir en del av ett glatt och trevligt gäng som lägger stor vikt vid att alla trivs med sitt jobb och får chansen att utvecklas tillsammans med oss.

ALLMÄN BESKRIVNING AV TJÄNSTEN
Som anställd på NLI jobbar du i spännande uppdrag på plats hos våra kunder; allt från mindre anläggningsändringar till komplexa moderniseringsprojekt. Antingen som ansvarig eller som en del av en projektorganisation. NLI kombinerar teknisk specialistkunskap med att lägga stort fokus på ledarskap, kommunikation, resultat och inte minst arbete med att ständigt förbättras. Kundprojekteten spänner över flera teknikområden: el/automation, instrument och mekanik. Vi söker därför medarbetare till vår verksamhet i Stenungsund för ledning och styrning av projekt.

KOMPETENSER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som brinner för projekt och vill ha ett självständigt och utvecklande arbete där du genom att vara drivande som person bidrar till vår och våra kunders framgång. Du känner dig trygg i en ledarroll och är inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs

KRAVPROFIL

För att trivas och bidra i ovanstående roller tror vi att du har en teknisk utbildning motsvarande högskola eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet inom arbete mot och ett etablerat kontaktnät. Du har god datorvana, B-körkort och tillgång till bil.

KVALIFIKATIONER
  • Civil- alternativt högskoleingenjör
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av projektledning mot energi- och/eller processindustrin.
  • Är tekniskt kunnig och har ett brett kontaktnät inom industrin.
  • Har god teoretisk kunskap om projektstyrning och ett väl utvecklat ordningssinne.
  • Är strukturerad och drivande.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Goda kunskaper i office program, MS-Project eller Primavera.
  • Är du en person som gillar utmaningar, är engagerad och resultatorienterad, med ett eget inre driv så är detta jobbet för dig!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

VAD ERBJUDER NLI
NLI erbjuder ett varierande arbete med stora möjligheter till utveckling för personer med rätta egenskaper och inställning!

KONTAKTINFO / ANSÖKAN SKICKAS TILL
For närmare information kontakta

Robert Gink, robert.gink@nli.no

Patrik Gustafsson,patrik.gustafsson@nli.no

ansökan skickas till info@nlisolutions.se

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Löpande rekrytering

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

NLI Solutions (www.nli.no) består av fem operativa företag med en omsättning under 2017 på 520MNOK. Verksamheten är placerad i Vestfold, Telemark och Stenungsund i Sverige.
Koncernen levererarmultidisciplinära tjänster i form av projekt, ingenjörstjänster och underhåll till marknadssegmenten infrastruktur, industri och Oil & Gas. NLI Solutions är en del av Ard gruppen som har 1500 anställda i 12 länder och 2015 omsattes 2.300 miljoner.

NLI Solutions AB är en underhålls-projekt leverantör/partner till industrin. Fokusområden är utveckling genom hög kompetens, effektiva arbetsprocesser och ständig förbättring. Målet är att ge
våra kunder/partners rätt förutsättningar för att bli mer konkurrenskraftig genom väl utvecklade koncept, ökad effektivitet och högre tillgänglighet.

NLI Solutions AB är en del av
Industriföretaget NLI Solutions AS och ARD Group