Anbudsingenjör till Midroc Mechanical AB, Stenungsund

Anbudsingenjör till Midroc Mechanical AB, Stenungsund

Anbudsingenjör

Stenungsund


Midroc Mechanical AB ingår i Midroc Europe AB som är en heltäckande koncern inom affärsområdena fastighet, bygg, industri och miljö. Hos Midroc Mechanical finns möjligheten till spännande uppdrag inom olika industrier som t.ex. raffinaderi, papper och massa, petrokemi och livsmedel.

Vi erbjuder dig en spännande roll där du kommer medverka i tidiga skeden för både stora och komplexa projekt. I din roll som anbudsingenjör kommer du att bli en del av vårt team och arbete framåt för att utveckla och stärka företaget. Vår miljö präglas av en stark lagkänsla och ett stort kundfokus.

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en erfaren anbudsingenjör för våra mek- och rörprojekt. Du kommer att samarbeta tillsammans med projektledarna och ha tät kontakt med kunder och leverantörer för att hitta rätt tekniska lösning. Du kommer att ansvara för att mängda och kalkylera material samt utforma anbuden. Du kommer också vara med och vidareutveckla företagets nuvarande kalkyl och anbudsarbete, där vi arbetar i huvudsak med uförandeentreprenader.

Dina kvalifikationer
  • Erfarenhet av att sammanställa kalkyler, offerter och förhandla kontrakt
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Du har erfarenhet av anbud och kalkylering inom rör/mek projekt
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har en praktisk bakgrund inom rörinstallationer, kanske som rörkonstruktör eller projektledare. Du är resultatorienterad, analytisk och har en förmåga att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva lösningar. Dessutom är du en person som skapar goda relationer både internt och externt. Har du tidigare arbetat med EPC-projekt ser vi det som starkt meriterande, då detta är något som vi kommer att satsa på framåt.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Om Midroc

Mechanical AB Företagets mål som strategisk partner är att stärka kundens konkurrenskraft och leverera nytänkande och hållbara lösningar som bidrar till en bättre framtid för alla. Koncernen har ca 3 600 medarbetare i 16 rörelsedrivande bolag som tillsammans omsätter ca 5,6 miljarder kronor.

Sökord: Kalkyleringsingenjör, anbudsingenjör, projektledare, arbetsledare, montageledare.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.