Avdelningschef till Stenungsund

Avdelningschef till Stenungsund

Vill du driva och utveckla vår elinstallationsavdelning i Stenungsund?

Midroc Electro söker en ny avdelningschef till vårt Stenungsundskontor - nu har du chansen att bli den som leder verksamheten mot nya höjder!

Avdelningen i Stenungsund har idag 20 medarbetare men vi ser att det finns förutsättningar att växa på en ort som Stenungsund. Tillsammans med dig vill jag (Christer Jardemark, regionchef) sätta upp en utvecklingsplan för verksamheten i Stenungsund. Vi sysslar idag framför allt med industriprojekt samt mindre entreprenader och service, men jobbar för att även kunna få större entreprenader på orten.

Arbetsuppgifter
Du driver självständigt avdelningen och är ansvarig för resultat, verksamhet och medarbetare. Inom ramen för divisionens affärs- och verksamhetsutvecklingsplan genomför och driver du förbättrings- och utvecklingsarbete för avdelningen. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning, marknadsföring, proaktiv försäljning och kundbearbetning. Du leder det dagliga arbetet för avdelningen med Midrocs ledningssystem som grund.

Kompetens och erfarenhet för rollen som avdelningschef
För att driva och utveckla verksamheten behöver du vara du lyhörd och resultatfokuserad. Du har en förmåga att se helheter och arbetar strukturerat utifrån ett långsiktigt perspektiv. Du har också insett styrkan i att arbeta tillsammans med andra för bästa resultat, vilket inkluderar att vara transparent och öppen.

Du är en driven ledare med erfarenhet från entreprenörsbranschen och ett bra kontaktnät i regionen. Du har relevant teknisk utbildning.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt och möjligheten att arbeta med branschledande kunder. Du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Som stöd i din chefsroll erbjuder vi dig vår interna ledarskaps- och chefsutbildning som utvecklas av Midroc Business School.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-01-13. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.

Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende.
Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende.
För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.