Digital marknadsförare

Digital marknadsförare

Vill du jobba med digital marknadsföring i sökmotorer, sociala medier, videonätverk, webbportaler och andra plattformar online?

Sök då till tjänsten som digital marknadsförare för Kallbergsgruppen
Vi söker en operativ digital marknadsförare till Kallbergsgruppen och dess dotterbolag. En hands-on tjänst där du kommer få ta stort individuellt ansvar för att driva vår digitala marknadsföring och e-handelsplattformar

Arbetsbeskrivning
Du får chans att komma in på ett entreprenörsföretag som idag saknar en digital marknadsförare. Här blir du påhejad av ett gäng glada, entusiastiska och drivna medarbetare som alla strävar efter att växa med bolaget.

Vi söker en driven samarbetsvillig person som kan komma in och fylla det operativa tomrummet som saknas på marknadsföringssidan. En "doer" som har erfarenhet av e-handel, SEO optimering och webb som kan Facebook Ads, instagram och Google Adwords.

Som person är du driven, självgående, prestigelös och analytisk. Du trivs i ett dynamiskt team, men har också förmåga att fokusera på din egen prestation och arbeta självständigt.

Arbetsuppgifter

Framtagning av digital marknadsstrategi för att maximera försäljning online och i våra butiker

Digital marknadsföring och onlinekampanjer – från planering till genomförande, optimering och uppföljning

Budgetansvar digital marknadsföring

Löpande optimering av digital marknadsföring samt utvärdering av nya marknadsföringskanaler

Driva trafik och öka konvertering på våra olika e-handelsplattformar och till våra butiker

Försäljning på våra e-handelsplattformar

Kommunikativt uttryck digitalt

Kommunikativt uttryck i säljbudskap

Vi ser att du har arbetat med digital marknadsföring, gärna inom e-handel, och att du har erfarenhet av och kan påvisa effekt som dina insatser haft på det arbetet du gjort. Kanske har du drivit eget vid sidan av studierna, kanske gör du det än idag samt har ett par års erfarenhet av digital marknadsföring.

Som Digital marknadsförare inom Kallbergsgruppen kommer du arbeta med att arbeta fram vår digitala strategi och genomföra dessa för våra olika bolag. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-04-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Email Mejla Kallbergs Gruppen
Område Stenungsund
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kallbergs gruppen är ett familjeföretag som omsätter ca 100 miljoner och har 36st anställda. Driver fyra ElectroluxHome butiker i Uddevalla, Stenungsund, Göteborg och Varberg. Även Euronics i Stenungsund och monteringsbolaget Insemo AB som installerar produkter vi säljer.
Vår digitala kanaler är koksaffaren.se, kallbergs.nu och insemo.se.