Vi söker Isoleringsplåtslagare och lärlingar!

Vi söker Isoleringsplåtslagare och lärlingar!

KAEFER AB söker nu fler Isoleringsplåtslagare till vår verksamhet! Vi söker både dig som är yrkesman med certifikat och dig som vill börja som lärling. På KAEFER får du arbeta med kompetenta kollegor som verkar i en utvecklande och spännande miljö med resurser och ambition att kontinuerligt fortsätta växa.

Om tjänsten:

Som Isoleringsplåtslagare arbetar du med tekniskt isoleringsarbete såsom isolering och plåtslageri av kalla samt varma rör, cisterner, pannor och behållare inom industrisektorn. Arbetet sker både i team och individuellt med stort fokus på säkerhet. Du utgår från en ordinarie arbetsplats, men då du ibland kan behöva förflyttar dig geografiskt till våra kunder är det ett krav att du har B-körkort alternativt att du planerar att ta detta inom en snar framtid.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom industrin, men välkomnar även dig som inte har det att söka till oss!

Geografisk placering:
Göteborg, Lysekil eller Stenungsund

Omfattning:
Heltid

Lön:
Enligt kolletivavtal

CV och personligt brev skickas till matilda.erseus@kaefer.com. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Matilda Erséus
Telefon 0768836026
Email Mejla Matilda Erséus
Område Stenungsund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KAEFER startades 1918 i Tyskland och är ett globalt företag med 100 år av kvalitet och expertis. Vi är i dagsläget ca 28 000 anställda över hela världen och i Sverige är vi i nuläget 75 fast anställda. Vår kärnverksamhet är Isolering, Ställningar, Ytskydd och Interiör utrustning för kunder i områden för Industri, Marin & Offshore och Byggande. Passivt brandskydd liksom asbestsanering förstärker ytterligare vår kärnverksamhet för kommande bygg- och underhållsprojekt. Vår vision är att eliminera energislöseri genom att hjälpa företag varje dag att göra det bästa av sina resurser och det vill vi göra tillsammans med dig!