Ekonomiansvarig till Hunter Douglas Assembly Automation

Ekonomiansvarig till Hunter Douglas Assembly Automation

Ingress om kunden
Hunter Douglas är en världsledande tillverkare inom solskyddsbranschen. Vår styrka är vår förmåga att utveckla innovativa, högkvalitativa produkter som finns i miljontals bostäder och kommersiella byggnader runt om i världen. Vi arbetar som en mycket decentraliserad global organisation genom små och medelstora företag som tillverkar och marknadsför liknande produkter.

Arbetsbeskrivning:
Till vår kund, Hunter Douglas Assembly Automation, söker vi nu en Ekonomiansvarig till bolaget beläget i Stenungsund. Tjänsten innefattar bland annat in- och utbetalningar, försäljningsrapporter, upprättande av bokslut, prognos- och budgetarbete, årsredovisning, moms- och skattedeklarationer samt att säkerställa att all redovisning och rapportering sker enligt god redovisningssed. Att ha erfarenhet från lagerredovisning är meriterande.

Profil:
Vi söker en verksamhetsinriktad och analytisk person som har förmågan att ur omfattande data och information se helheten och fatta affärsmässiga beslut. Du är en proaktiv person med ett starkt driv och engagemang och du trivs i en social miljö där du har stor insyn i verksamheten. Som person är du kommunikativ och gillar att arbeta högt som lågt. Du är trygg med din kunskap, självständig och vill driva hela redovisningsflödet från ax till limpa. Sist men inte minst så är du flytande på engelska och svenska, både i tal och skrift!

Bakgrund:
Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med redovisning, gärna med erfarenhet från tillverkande företag. Du är van vid att arbeta verksamhetsnära med noggrannhet och struktur.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767760190
Område Stenungsund
Yrkesroll Ekonomi, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (13 dagar kvar)