Underhållskoordinator till Grace Catalyst i Stenungsund

Underhållskoordinator till Grace Catalyst i Stenungsund

Är du intresserad av en bred roll i ett internationellt bolag i mindre format? Tycker du det är genuint roligt att jobba med teknik och vara den självklara kontakten när ett problem behöver lösas? Lockas du av att dessutom ha komplexare uppgifter på ditt bord, eftersom du besitter gedigen erfarenhet från processindustrin? Välkommen att ansöka till att bli vår nästa underhållskoordinator på Grace Catalyst!

Som Underhållskoordinator hos oss blir du ansvarig för att koordinera det dagliga underhållsarbetet samt utföra vissa underhållssysslor på vår fabriksanläggning i Stenungsund. Du jobbar med att kontinuerligt hålla ihop planeringen samtidigt som du får stor uppskattning för att vara den naturliga stöttepelaren för både våra interna samt externa kontaktytor i det löpande arbetet.

Som Underhållskoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
 • Koordinera och utföra dagligt underhåll på vår fabriksanläggning
 • Jobba tätt tillsammans med vår Underhållschef för att säkerställa en effektiv underhållsprocess på både lång och kort sikt
 • Agera kontaktperson för våra externa leverantörer vid leveranser till vår anläggning
 • I SAP utföra arbetsorder till våra underhållsleverantörer
 • Vara nyckelperson i att planera och förbereda så att kontroller på officiella kärl blir genomförda i rätt tid
 • Sköta vårt reservdelslager; beställa nya delar vid behov, hantera material för projekt samt registrera in-/utleveranser till vårt reservdelsförråd
 • Vara delaktig i och utföra felsökningar av vår utrustning, för att därav kunna föreslå förbättringar kring tillförlitlighet och säkerhet på utrustningen.
Vi söker dig som har:
 • En så pass trygg erfarenhet från processindustrin eller liknande, att din gedigna kunskap ger dig god förståelse för underhållsplanering ur ett både kort- och långsiktigt perspektiv, med minst 3-5 år i en liknande eller närliggande roll
 • En genomförd utbildning från ett tekniskt gymnasium
 • Det är meriterande, om du har kompetens inom elektronik- och instrumentområdet
 • Grundläggande kunskaper i MS Office samt SAP
 • Goda kunskaper inom svenska och engelska
 • Körkort för personbil
Som person vill vi att du är typen som förutsätter att samarbete och kommunikation är några av dina viktigaste hjälpmedel i verktygslådan. Du är därtill alltid noga med att låta säkerheten vara en viktig aspekt i det arbete du utför. I rollen som Underhållskoordinator värdesätter vi också att du har ett strukturerat arbetssätt och kan förhålla dig lösningsorienterad. Din yrkesskicklighet får tala för sig självt och gör dig handlingskraftig med en positiv inställning.

Grace är en ledande global leverantör av katalysatorer för plastindustrin och genom innovativa teknologier och tjänster förbättrar vi våra kunders produkter och processer runt om i världen. Grace sysselsätter cirka 3 700 personer i över 30 länder. Med cirka trettio anställda är Grace Catalyst en liten men viktig del av de stora industrierna i Stenungsund. Vi är måna om vår personal och vår arbetsplats präglas av ett gemensamt ansvar för verksamheten. Läs mer om oss på www.grace.com.

I denna rekrytering samarbetar Grace Catalyst med HR On Demand. Vänligen kontakta Ida Schiötz (0738438586) eller Juni Lundmark (0761801071) vid frågor om tjänsten eller processen. Vi tillämpar löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (38 dagar kvar)