Ventilationsmontör till Stenungsund

Ventilationsmontör till Stenungsund

Har du erfarenhet av att jobba med ventilation eller du kanske har en utbildning inom VVS/Bygg, sök då jobbet som Ventilationsmontör!

Dina arbetsuppgifter

Som Ventilationsmontör hos vår kund kommer du att arbeta tillsammans med en/flera andra kollega ute på olika uppdrag. Det är allt ifrån köpcentrum, skolor eller nybyggen.
En vanlig dag: Du åker ut till det arbete du har blivit tilldelad tillsammans med din kollega. Man kommer att jobba i trakterna runt Stenungsund med omnejd, det kan vara hela vägen ner till Göteborg eller upp till Uddevalla. Du kommer att arbeta med ventilation där du kommer att utföra konstruktion och installation.
Intro: Du kommer den första tiden få åka med en eller flera kollegor ut på uppdrag och få se hur dem arbetar. När du känner dig redo kommer du jobba tillsammans med en annan kollega ute på uppdrag.

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten som Ventilationsmontör har en utbildning inom VVS eller bygg. Meriterande om du har ett års erfarenhet av ventilation.
Du som person ska vara effektiv, social, anpassningsbar, stresstålig, praktiskt lagd och helt enkelt ha ett öga för vad som behöver göras.

Skallkrav:
  • Utbildad inom VVS eller bygg
  • Svenska och engelska
  • Körkort B
Meriterande
  • Något års erfarenhet inom ventilation
  • Egen bil
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Villkor: Heltid
Placeringsort: Stenungsund med omnejd
Arbetstider: 07:00-16:00
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ventilationsföretag med flera olika arbetsområden. De arbetar dels med ventilation där de utför allt ifrån konstruktion, entreprenad och byggservice. Företaget arbetar med problemlösningar som utmynnar i ett för varje kund specialanpassat konstruktionsförslag. De arbetar med traditionella total och generalentreprenader och kundanpassade problemlösningar mot industri, bygg och fastighetsbolag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.