Servicetekniker till ventilationsföretag i Stenungsund

Servicetekniker till ventilationsföretag i Stenungsund

Vill du arbeta praktiskt i en kundnära roll? Du kanske har gått inriktning VVS eller bygg på gymnasiet alternativt studerat det i efterhand? Är du dessutom en problemlösare, social och en fena på att ge bra service? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att ha en varierande arbetsdag där du tillsammans med en eller flera kollegor åker ut till kunder för att serva ventilationer. Vår kund utför allt från konstruktion, entreprenad och byggservice.
Varje fredag samlas allihop och då planerar man nästkommande vecka, vissa uppdrag innebär kontinuerlig uppföljning medan andra uppstår endast vid behov. Du hanterar även felanmälningar som kommer in och därför behöver du vara flexibel i ditt arbetssätt att kunna sätta det åt sidan för att ta dig an mer akuta uppdrag.

Din profil

Hur du är som person är det viktigaste för oss. Du som söker behöver ha någon form av erfarenhet inom VVS eller Bygg, gärna tekniskt intresserad och utåtriktad. Har du även förmågan att skapa engagemang och driv bland dina arbetskamrater ser vi det som ett stort plus. Eftersom kundkontakt är en stor del av rollen som servicetekniker lägger vi även stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer

Skallkrav
  • Minst gymnasial utbildning inom vvs eller bygg
  • Svenska i tal och skrift
  • B-Körkort
Meriterande
  • Utbildning injustering och/eller fastighetsautomation
  • Kunskap inom styr och reglerteknik
  • Tekniskt intresserad
  • OVK Behörighet
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Villkor: Heltid
Placeringsort: Stenungsund med omnejd
Arbetstider: 07:00-16:00
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ventilationsföretag med flera olika arbetsområden. De arbetar dels med ventilation där de utför allt ifrån konstruktion, entreprenad och byggservice. Företaget arbetar med problemlösningar som utmynnar i ett för varje kund specialanpassat konstruktionsförslag. De arbetar med traditionella total och generalentreprenader och kundanpassade problemlösningar mot industri, bygg och fastighetsbolag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.