Redovisningskonsult till Stenungsund

Redovisningskonsult till Stenungsund

Vill du vara en del av ett sammansvetsat bolag med högt i tak i en härlig gemenskap? Här får du ansvara för dina egna kunder och ständigt utvecklas. Nu söker vi ytterligare en trygg och positiv kollega till vårt team!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningskonsult hos vår kund biträder du ett 20-tal mindre- och medelstora bolag, där du ansvarar för delar av redovisningen. Detta kan inkludera:
 • Löpande redovisning
 • Deklarationer (moms & arbetsgivare)
 • Bokslut
 • Årsredovisningar
 • Lönehantering
 • Sammanställning av balans- och resultatrapport
En stor del av ditt ansvar innefattar att löpande rapportera, kommunicera och stötta dina kunder i redovisningsarbetet genom telefon, mejl och i person.

Dina verktyg kommer här att vara Fortnox och Wolters Kluwer.

Din profil

Vi söker dig som med ditt lugna och förtroendeingivande persona vill fortsätta utvecklas inom redovisningsbranschen tillsammans med oss!

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning.
 • Minst 1 års arbetslivserfarenhet från ekonomi.
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • God engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet från redovisningsbyrå.
 • Kunskap kring bokslut/årsredovisning och inkomstdeklaration
 • Kunskap kring Fortnox och Wolters Kluwer.
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Stenungsund
Arbetstider: Dagtid med flex
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är i grunden ett mindre och familjärt bolag som är placerat på olika orter i Göteborgsregionen med som ingår i ett större internationellt franchisekollektiv. Bolagets mål är att stötta kunder i redovisning, revision, rådgivning och rapporter.

Du kommer att vara en del av Stenungsundskontoret som består av 5 härliga kollegor som alla stöttar varandra i det gemensamma arbetet att underlätta vardagen för sina kunder. Kontoret ligger 2 min promenad från Stenungsund station.

Här erbjuds det flexibla arbetstider, tjänstepension, generöst friskvård om 5000 kr, personliga utbildningar, 38h arbetsvecka samt kickoffer och andra tillställningar utomlands tillsammans med övriga kontor i trakterna.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.