Projektledare inom bygg

Projektledare inom bygg

Har du utbildning inom byggteknik och erfarenhet inom bygg och fastighet, gillar att leda projekt och bidra till kreativitet och nytänkande? Vi söker nu en engagerad och modig projektledare för ett föräldravikariat på ett och ett halvt år, med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos vår kund arbetar du i huvudsak med utveckling och nyproduktion av kommunala verksamhetslokaler. Du arbetar även med bolagets egna bostadsbestånd och nyproduktion.
I rollen som projektledare ansvarar du för att säkerställa kvaliteten i alla projekt. Du leder vissa projekt själv och andra med hjälp av externa projektledare. Projekten kan vara till-, om, eller nybyggnationer. Du ansvarar för hela processen från framtagning av förstudier till projektavslut. Arbetet innefattar också att under tidiga skeden i plan- och byggprocessen göra kalkyler och bedömningar. Uppdraget innebär att du har flera projekt samtidigt, som befinner sig i olika skeden av byggprocessen. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa projektets ekonomi och tidsplan. Det innebär också att bygga och bibehålla goda kundrelationer, samt ledning av externa projektledare eller byggledare. Du kommer att ha många interna och externa kontakter med kommunen, leverantörer, entreprenörer och hyresgäster.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom arbetet till stor del handlar om samverkan och samarbete. Som person är du utpräglat kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och underhålla dem. Du arbetar bra med andra genom att vara lyhörd och smidig och kan anpassa dig efter situation och person. Du är trygg och stabil med god självinsikt och hanterar dina arbetsrelationer på ett professionellt sätt. Du är van att ta ansvar för dina uppgifter, du är strukturerad och driver processer vidare.
För att lyckas i rollen bör du:
  • Ha utbildning inom bygg- och anläggningsområdet eller erfarenhet vi bedömer som likvärdig
  • Ha god IT-vana för att snabbt kunna sätta dig in i olika system
  • Uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, samt har körkort B
  • 1 års erfarenhet av projektledning
Har du kunskap inom entreprenadjuridik är detta meriterande.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Stenungsund
Arbetstider: 8-16.30
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget äger och förvaltar ca 2000 bostäder, där närmare 4000 hyresgäster bor. De jobbar även med kommunala projekt som skolor, äldreboenden LSS Boenden, förskolor och allmänna lokaler.

Mer om företaget berättas först vid en intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.