Montageledare till glas- och byggteknikbolag sökes!

Montageledare till glas- och byggteknikbolag sökes!

Har du en bakgrund inom montage? Vill du vidareutveckla dina ledarkunskaper? Ta möjligheten att söka rollen som montageledare/montör!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ha en kombinerad roll där du själv medverkar i monteringen av glaspartier, men även agerar ledare över arbetsgruppen och tar således ett större ansvar för att arbetet går enligt plan på arbetsplatsen. Detta ställer kvar på dig att vara en duktig hantverkare, men även ha en god kännedom för hur du driver projekt framåt genom bland annat dialog med dina kollegor, kunder, entreprenörer etc. Då Företaget har projekt i olika delar av Mellansverige, så förekommer resande i tjänsten.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
 • Bygga samt montera glaspartier i de projekt företaget driver
 • Aktivt arbeta med förbättringsarbete.
 • Delaktighet i god kommunikation med kunder, entreprenörer, medarbetare, underleverantörer etc.
 • Informera om avvikelser, ändringar, tillägg etc.
 • Rapporteringsarbete: Tid, ekonomi, arbetsmiljö, kvalitet med mera.
 • Vid behov kan även arbete i företagets verkstad komma att vara aktuellt.
Din profil

Skallkrav:
 • Relevant erfarenhet från likvärdig roll: ex glasmontage, stålmontage
 • Erfarenhet av ledande/coachande roll sedan tidigare (behöver nödvändigtvis ej vara inom samma bransch)
 • Svenska och engelska
 • Körkort B
Meriterande:
 • Erfarenhet av ledarskap från likvärdig yrkesroll
 • Heta arbeten
Vi ser att du är en händig person som har en förmåga att driva projekt framåt samtidigt som du engagerar din medarbetare. Du är flexibel och noggrann samt är du lösningsorienterad när problem uppstår. Välkommen med din ansökan!

Villkor

Start: Snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Stenungsund
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Stenungsund

Publiceringsdatum
2020-09-23
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Stenungsund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en aktör verksamma inom Structural Glazing. Deras huvudsakliga produkt är inom glasfasader, och i de flesta fall tillverkas dessa produkter genom egen tillverkning på bolagets kontor och verkstad i Stenungsund. I de projekt företaget åtar sig, så verkar de i alla led från projektering, projektledning samt montering av produkten hos slutkund. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.